به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله سبزه عید، دسر سفرههای نوروزییکی از ژلههای مناسب و جالب برای سفره هفت سین و همچنان پذیرایی در مهمانیهای عید نوروز ژله سبزه ست. در این بخش طرز تهیه این ژله زیبا را آموزش میدهیم.
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
خامه صبحانه ۵ قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد ۳/۴ لیوان
۱- ابتدا یک بسته ژله آلوورا رو داخل یک لیوان آب جوش ریخته و روی بخار کتری قرار دهید خوب هم بزنید تا همه دونههای ژله کاملا در آب حل شود.
۲- سپس ۳/۴ لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید
۳- ژله رو داخل ظرف شیشهای یا یکبار مصرف شفاف که از پشت مشخص باشه ریخته در یخچال قرار دهید تا کاملا ببنده
۴- خامه صبحانه رو با چند قطره رنگ خوراکی سبز مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه برسید
۵- خامه رو داخل سرنگ بکشید سپس سرنگ رو کمی فشار داده تا هوای اضافی داخل سرنگ خارج بشه و موقع تزریق به مشکلی بر نخورید
۶- سرنگ رو داخل ژله کاملا بسته شده فرو کنید و موقع خارج کردن سر سرنگ رو آروم فشار داده تا خامه داخل ژله تزریق بشه این کار رو در تمام سطح ژله تکرار کنید تا همه جای ژله پر بشه
۷- از پشت ظرف نگاه کنید اگر جایی خالی مونده تزریق کنید تا پر بشه حالا هم میتوانید همینطور ژله رو برگردونید
۸- هم میتوانید به سلیقه خود یک بسته ژله (سفید یا سبز یا قرمز) رو با یک لیوان آب جوش مخلوط و حل کرده و بهش دو قاشق خامه اضافه کنید و یک لایه روی ژله بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببنده بعد ژله رو از ظرف خارج کنید و ربان ببندید.
اگر از ظرف شیشهای استفاده کردید قبل از ریختن ژله ظرف رو خیس کنید بعد ژله رو ریخته و آماده کنید در انتها ژله رو از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید ظرف از دما بیفته بعد داخل آب ولرم قراردهید تا ژله از ظرف جدا بشه اگه مستقیما ظرف رو از یخچال در آورده و در آب گرم قرار دهید ظرف میشکنه.
منبع: پاییون
انتهای پیام/