
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترافل ساده شکلاتی، میتواند در ایام نوروز برای پذیرایی از مهمانان نیز به کار رود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه ترافل شکلاتی، با ما همراه باشید.
خامه: یک پیمانه
شکلات کاکائویی: ۴۰۰ گرم
کره: یک سوم پیمانه
وانیل: کمی
پودر قند: به میزان لازم
پودر کاکائو: به میزان لازم
بیشتر بخوانید: دستور پخت بیسکویت خمیری
خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شروع به جوشیدن کند.
در این هنگام، تکههای شکلات را به خامه افزوده و روی حرارت هم میزنیم تا یک خمیر شکلاتی غلیظ به دست آید.
حرارت را خاموش کرده و خمیر کاکائویی به دست آمده را در ظرفی میریزیم. کره و وانیل را به آن اضافه میکنیم و به آرامی مواد را مخلوط میکنیم تا کره ذوب شود.
روی ظرف را با یک روکش نایلونی پوشانده و آن را داخل یخچال قرار میدهیم.
وقتی مایهی شکلاتی سفت شد، از آنها گلولههای کوچکی درست میکنیم. نیمی از شکلاتها را داخل پودر قند و نیمی دیگر را داخل پودر کاکائو میغلتانیم.
ترافلهای آماده شده را در ظرفی مناسب میچینیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/