به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یارمه پلو از غذاهای سنتی استان قم است. یارمه پلو از غذاهای گیاهی و محلی و قدیمی ایرانی است این غذای سالم میتواند از غذاهای مناسب برای افرادی باشد که در رژیم غذای خود از پروتیئنهای حیوانی استفاده نمیکنند همچنین به دلیل داشتن ماش در دستور این غذا و دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین A و D میتواند وعده مناسبی برای زنان باردار به حساب بیایید.
مواد لازم
گندم پوست کنده (یارمه): نصف پیمانه
ماش: ۱ پیمانه
پیاز متوسط: ۱ عدد
برنج: ۲ پیمانه
فلفل: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
گندم را از قبل پخته و پوست میگیریم.
مرحله ۲
سپس گندم را به همراه ماش میگذاریم تا خوب پخته شود.
مرحله ۳
پیاز تفت داده شده، فلفل، نمک، زردچوبه و برنج را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب دم بکشد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/