به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بابا گانوش با بادمجان کبابی همراه با ارده، آب لیمو، روغن زیتون، سیر و نمک تهیه میشود. ظاهر این غذا کمی به حوس غذای لبنانی شباهت دارد، ولی طعم دودی آن طعم بسیار دلپذیر و متفاوتی به آن داده است. بیایید با این دستور گام به گام تصویری پیش برویم.
۲ عدد بادمجان بزرگ
۲ حبه سیر خرد شده (اختیاری)
۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو
½ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده برای تزئین
نکته: ارده از دانههای کنجد و روغن زیتون درست میشود. میتوانید ارده را هم از فروشگاهها خریداری کنید و هم خودتان درست کنید. برای درست کردن ارده ¼ پیمانه کنجد بو داده را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در داخل مخلوط کن مخلوط کنید.
برای کباب کردن بادمجانها ۲ روش وجود دارد: هم میتوانید با استفاده از گاز این کار را انجام دهید و هم با استفاده از فر. البته به نظر من روش اول بهتر است، چون طعم دودی بیشتری میگیرد.
۱٫بادمجانها را روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا پوست بادمجانها کاملا بسوزد و داخل آن نرم شود. در حین کباب کردن، بادمجانها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف به یک اندازه کباب شود.
۲٫بادمجان را داخل سینی فر که داخلش با فویل پوشانده شده قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه روی ۵۰۰ درجه فارنهایت آن را کباب کنید. سپس حالت کبابی را خاموش کنید و بگذارید روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزد.
به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بادمجانها سرد شود تا راحت بتوانید پوستها را از آن جدا کنید.
پوست بادمجانها را جدا کنید.
سپس بادمجانها را به مدت نیم ساعت داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
آب اضافی را دور بریزید.
بادمجانها را از وسط شکاف بزنید و کلاهک آن را جدا کرده و دور بریزید.
بادمجانها را داخل ظرف مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
۲ و نیم قاشق غذاخوری ارده را به آن اضافه کنید.
سیر و نصف قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید. (مقدار نمک بستگی به ذائقه شما دارد)
۲ و نیم قاشق غذا خوری آب لیمو را اضافه کنید.
سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.
سپس مخلوط کنید تا کاملا نرم و خمیری شود. اکنون بابا گانوش آماده سرو است. غذا را داخل ظرفی بریزید روی آن ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، با جعفری روی آن را تزئین کنید و سپس میل کنید.
منبع: آلامتو
انتهای پیام/