به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مردم شمال به خورش گوجه پامادورقاتوق میگویند. این غذا تقریبا همان املت است که شمالیها به آن خورش گوجه میگویند.
ابتدا پوست گوجهها را بکنید و ریز خرد کنید و یا اگر دوست داشتید رنده کنید سپس بگذارید روی حرارت تا آب آنها کشیده شود و بعد روغن بریزید تا گوجهها داخل روغن تفت بخورند. سیر خرد شده را جداگانه با روغن و زردچوبه سرخ کنید و به گوجهها اضافه کنید وقتی غذا جا افتاد به آن نمک و فلفل قرمز یا سیاه بزنید. ۲ - ۳ عدد تخم مرغ را به آن بزنید. بعضی افراد دوست دارند تخم مرغ را با سیر سرخ کنند و به گوجه بزنند، این بسته به سلیقه شما دارد. مردم شمال این غذا را با مخلفاتی، چون ماهی دودی یا ماهی شور و باقالی خام و خیار و ... میخورند.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/