به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سعید کریمی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : هم اکنون یک مجتمع کشت و صنعت گیاهان دارویی در محدوده لنجاب در شهرستان سنقروکلیایی در دست اجرا است که این پروژه کار خود را با اولویت کشت گل محمدی آغاز کرده و همزمان به دنبال ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی هم هست.
او گفت : در این پروژه در فاز اول ۱۰۰ هکتار برای کشت گل محمدی و دیگر گیاهان دارویی و یک هکتار برای ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی مرتبط اختصاص پیدا کرده و قرار است در آینده توسعه پیدا کرده و صاحب بخشهای دیگری مثل مجموعههای گردشگری شود.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: پرونده دو طرح دیگر فرآوری گیاهان دارویی در شهرستانهای روانسر و هرسین نیز برای دریافت تسهیلات در بانکهای استان است که این دو طرح نیز در حوزه بسته بندی و استحصال عرقیات گیاهان دارویی فعال خواهند شد.
کریمی با بیان اینکه از قبل هم دو واحد فرآوری گیاهان دارویی در استان کرمانشاه فعال بود، گفت: یکی از این واحدها با ظرفیت بسته بندی سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی و دیگری با ظرفیت تولید ۵۰ تن عرقیات از گیاهان دارویی فعالیت میکند.
کریمی افزود: امسال هم یک واحد فرآوری گیاهان دارویی با ظرفیت تولید حدود ۱۲۰ تن عرقیات و ۷۵ تن بسته بندی در شهرستان صحنه شروع به کار کرده است.
او با بیان اینکه استان کرمانشاه در حوزه گیاهان دارویی ظرفیتهای خوبی دارد، گفت: کار کردن در حوزه تولید و فرآوری گیاهان دارویی در استان بازدهی بالایی دارد، ضمن اینکه از متقاضیان ورود به چنین پروژههایی چه در حوزه فرآوری و چه در حوزه کشت گیاهان دارویی حمایتهای تسهیلاتی نیز به عمل میآید .
انتهای پیام/د