معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در استان طی سال ۱۳۹۸ خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هدایت حاتمی معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت : هرچند این میزان سرمایه گذاری برای استان امیدوار کننده بود، اما کافی نیست و نیاز داریم تا سال آینده این رقم را دو یا سه برابر افزایش دهیم.

او گفت : درصورتی که بتوانیم در پایان سال ۱۳۹۹ به این هدف دست پیدا کنیم، آن زمان شاهد تکان و تحول در حوزه اشتغال استان خواهیم بود.

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه از برنامه ریزی برای تحقق این هدف هم خبرداد و گفت: برای اینکه بتوانیم به هدف سه برابر کردن میزان سرمایه گذاری در استان برسیم، طرح‌های حوزه سرمایه گذاری استان را ساماندهی و به دو بخش تقسیم کرده‌ایم که بخشی از آن سرمایه گذاری‌های کلانی مانند پتروشیمی، کارخانه چینی و سرامیک و ... است که اشتغال بالایی به همراه دارد و از سوی دیگر چالش‌هایی نیز پیش روی اجرایی شدن آن‌ها است، لذا این نوع از سرمایه گذاری‌ها را در کارگروه ستاد سرمایه گذاری استان در استانداری بررسی می‌کنیم.

او بابیان اینکه گروه دوم از طرح‌های سرمایه گذاری طرح‌هایی هستند که تعداد متقاضیان آن‌ها زیاد است و باید قدم به قدم سرمایه گذاران را راهنمایی کنیم تا به ایجاد اشتغال و تولید برسند، گفت: احداث هزار زنبورستان، ۱۵۰ مزرعه بوقلمون و ... از جمله این طرح‌هاست که آن‌ها را در دستور کار داریم و سرمایه گذاران آن‌ها چندان از نظر اقتصادی توانمند نیستند و نیاز به آموزش‌هایی نیز دارند.

حاتمی گفت: بخش عمده‌ای از ایجاد اشتغال استان هم در چنین حوزه‌هایی است و مردم بیشتر درگیر مشاغل خرد اینچنینی هستند، بنابراین تلاش کرده‌ایم تا در بخش‌هایی مانند کشاورزی، گردشگری و صنایع کوچک و کارگاهی که در آن پتانسیل‌های بسیار خوبی داریم، با برنامه ریزی مناسب توسعه کسب و کار‌های کوچک و خرد را داشته باشیم.

او افزود: در این برنامه ریزی سعی شده تا زنجیره‌های ارزش هر رشته را تدوین کرده و از سوی دیگر بین دستگاه‌های مختلف هم تقسیم کار کرده‌ایم و منابع مالی و بانکی را نیز به این سمت برده‌ایم.

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه افزود: از بانک‌های استان خواسته‌ایم تا منابع مالی خود را پشت سر این هدف یعنی توسعه کسب و کار‌های خرد و کوچک بیاورند تا بتوانیم با اشتغالزایی بالا در هرکدام از رشته‌های پیش بینی شده، به بلوغ در آن رشته هم برسیم.

او بااشاره به راه اندازی مرکز توسعه کسب و کار‌های کوچک و خرد کرمانشاه در راستای تحقق این اهداف، گفت: کلیه سرمایه گذاری‌هایی که کلان نیستند را در این مرکز ساماندهی و برنامه ریزی می‌کنیم و با کمک مربیان و راهبران به متقاضیان سرمایه گذاری در حوزه‌های مختلف کمک می‌شود تا به کسب و کار پایداری برسند.

حاتمی گفت: از همه دستگاه‌های حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنعت خواسته‌ایم تا در کنار جهاد دانشگاهی قرار بگیرند تا با توسعه مشاغل خرد به تحول در فضای کارآفرینی استان برسیم.

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه بابیان اینکه در این سند، رشد اشتغال استان طی سه سال متوالی از ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ پیش بینی شده، گفت: سال ۱۳۹۷ نرخ بیکاری استان ۲.۹ درصد کاهش پیدا کرد و درسال ۱۳۹۸ هدف‌گذاری برای کاهش سه درصدی نرخ بیکاری استان انجام گرفت، یعنی اینکه نرخ بیکاری استان از ۱۸.۵ باید به ۱۵.۵ درصد برسد.

او گفت: در راستای تحقق این هدف برنامه ریزی‌های زیادی انجام دادیم و در پایان سال خبر‌های امیدوار کننده‌ای خواهیم داد.

حاتمی گفت: براساس این سند، طی دوسال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ نرخ بیکاری استان باید پنج درصد یعنی هرسال ۲.۵ درصد کاهش داشته باشد.

او افزود: در سندی که تدوین کرده‌ایم، برای رسیدن به این هدف بین دستگاه‌های مختلف تقسیم کار انجام شده و هر دستگاهی می‌داند چه برنامه‌ای را باید اجرا کند .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.