به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برد بلاو غذایی جذاب، خوشمزه و مقوی است. در این غذا خمیر مانند پوششی روی برنج و سایر مواد کشیده میشود و آنها مانند کیکی در فر پخته میشوند. بردبلاو غذایی کاملا رسمی برای مهمانیها محسوب میشود و عطر و طعمی فوقالعاده دارد. اگر به دنبال غذایی رسمی، جدید و جذاب برای مهمانیهایتان هستید حتما با این طرز تهیه برد بلاو را آماده کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای بردبلاو برای ۴ نفر:
برنج ۳ پیمانه
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
پیاز نگینی ۱ عدد
مرغ پخته شده ۲۵۰ گرم
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ۵۰ گرم
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه بردبلاو:
آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمیچسبد، روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید.
مرغی که پخته اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید. برنج را در آب مرغ بپزید.
سیب زمینیها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید.
سپس مرغها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید. زرشک و گردو و سیب زمینیها را اضافه کرده و زعفران بریزید. اگر مایل بودید میتوانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید.
حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید. ظرف پیرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیوارهها چرب شوند.
روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگتر باشد.
حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی برنج میبندیم. روی خمیر را نیز چرب میکنیم.
ظرف را برای مدت ۱ ساعت در فر ۱۸۰ درجه میگذارید.
سایر نکات:
ادویه در این غذا اهمیت دارد.
برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید.
خمیری که روی برنج کشیده میشود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.
من مقداری آب نارنج هم داخل مواد پلو ریختم و با آب مرغ و رب و پیازی که برای داخل پلو سرخ کرده بودم کمی سس کنار غذا آماده کردم. خیلی خوشمزه بود این غذا شبیه پرده پلو ترکیهای هست، ولی مواد آن متفاوت است داخل پرده پلو انواع مغزها و کشمش دارد، ولی این غذا که برخی میگویند این هم غذای ترکیهای هست زرشک و سیب زمینی دارد.
منبع: عصر ایران
انتهای پیام/