به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، جبار کوچکینژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ایجاد هر چه سریعتر بیمارستان صحرایی در گیلان را بهعنوان یکی از کانونهای اصلی شیوع ویروس کرونا در کشور ضروری و حیاتی خواند و اظهار داشت: توزیع ماسک، الکل و مواد ضدعفونی کننده در گیلان روند خوبی ندارد و وزارت بهداشت مسئول این نابسامانیها است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی عملکرد وزارت بهداشت و درمان و نماینده تامالاختیار وزارتخانه در استان گیلان را مورد انتقاد قرار داد و افزود: شنیده شده نماینده تامالاختیار وزارت بهداشت در گیلان گفته که این استان به بیمارستان صحرایی نیاز ندارد در حالی که این حرف به عقیده بنده یک سخن کاملاً غیرمنطقی و غیرقابل قبول است.
کوچکینژاد با بیان اینکه نمایندگان گیلان در مجلس و استاندار موافق ایجاد بیمارستان صحرایی و افزایش تعداد تختهای بیمارستانی برای پذیرش بیماران کرونایی در استان هستند عنوان کرد: نماینده تامالاختیار وزارت بهداشت و درمان حق اظهار نظر در این موارد را ندارد و به جای این کار بهتر است کمبودهای استان را به گوش وزارتخانه برساند.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس کمبود ماسک، الکل و مواد ضدعفونی کننده در گیلان و رسالت وزارت بهداشت و درمان برای رفع این مشکلات را مورد تأکید قرار داد و گفت: در شرایط فعلی استاندار گیلان باید با قاطعیت تمام اوضاع را مدیریت کند و به نماینده تامالاختیار وزارت بهداشت جهت رفع مشکلات استان مأموریت بدهد.
وی دخالت نماینده تامالاختیار وزارت بهداشت و درمان در گیلان در امور مدیریتی استان را غیرقابل پذیرش تلقی کرد و افزود: اینکه وی گفته ماسک لازم نیست و یا بیمارستان صحرایی نباید ایجاد شود مشخص میشود یا از مسائل گیلان اطلاع درستی ندارد و یا اینکه میخواهد در فشار وزارتخانه جهت بسیج کردن امکانات بیشتر برای استان قرار نگیرد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بازدیدهای خود از سطح بیمارستانهای گیلان و شهر رشت، کمبود تجهیزات درمانی، دارویی و سایر امکانات در استان را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: اینکه یک نماینده از وزارت بهداشت بیاید و همهکاره گیلان شود قابل قبول نیست از طرفی این استان بهعنوان مرکز شیوع کرونا شناخته شده است.
کوچکینژاد بسیج تمام امکانات وزارت بهداشت و درمان برای حل و فصل عقب ماندگیهای گیلان در بخش وسائل و تجهیزات بیمارستانی را لازم و ضروری اعلام کرد و گفت: اینکه وزارت بهداشت در مقطعی از زمان تصمیم گرفت توزیع امکانات و لوازم بهداشتی از داروخانهها ممنوع شود امر بسیار اشتباهی بود و نباید این کار را انجام میداد.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ناتوانی مراکز بهداشتی در مدیریت توزیع تجهیزات بهداشتی که باعث تشدید نگرانیهای مردم و زمینهساز احتکار این کالاها شد را مورد توجه قرار داد و افزود: مسئولان باید دقت بیشتری داشته باشند، زیرا در این مقطع زمان هرگونه اشتباهی خسارتهای سنگینی برای مردم به بار میآورد.
وی با قدردانی و تشکر از زحمات، تلاشها و فداکاریهای پرستاران و پزشکان در سطح بیمارستانها جهت رسیدگی به بیماران کرونایی گفت: کادر درمانی در یک جنگ سخت و حساس قرار گرفته و با تمان توان خود مشغول خدماترسانی است و بدون شک مردم این تلاشها و ایثارشان را هیچوقت از یاد نخواند برد.
انتهای پیام/آ