معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: روزانه ۱۰۰ هزار ماسک در یکی از کارخانه‌های استان فارس تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد جواد خشنود معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: با توجه به این که وزارت بهداشت و درمان بصورت متمرکز برای مقابله با کرونا عمل می‌کند نیاز استان‌ها به تجهیزات پزشکی اعلام شده و مقرر شده این وزارت نحوه تامین نیاز‌های استان‌ها را اعلام کند.

او، بیان کرد: در استان فارس یک کارخانه تولیدی ماسک و ملزومات مرتبط وجود دارد که پیگیری‌های لازم برای صدور مجوز تولید و عرضه این کارخانه انجام شده و روزانه بیش از ۱۰۰ هزار عدد ماسک تولید می‌شود.

خشنود تصریح کرد: این واحد تولیدی برای فعالیت بهتر منتظر دریافت یک ماده اولیه است که این ماده اوایل هفته آینده از تهران تحویل داده می‌شود و ماسک‌های تولیدی از روز دوشنبه قابل عرضه است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه کرونا در حال حاضر داروی خاصی ندارد بر اقدامات پیشگیرانه تاکید کرد و ادامه داد: کرونا خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود.

او، افزود: از اواخر دسامبر ۲۰۱۹ میلادی، نوع تازه‌ای از ویروس کرونا در شهر ووهان چین با همه گیری در انسان شیوع پیدا کرده و تاکنون باعث شیوع بیماری در تعدادی از کشور‌های دنیا شده است.

خشنود اضافه کرد: باید همه مردم در گروه‌های سنی مختلف با رعایت بهداشت فردی، در این زمینه آگاه و هشیار باشند، به این دلیل همواره رعایت اصول بهداشتی می‌تواند سلامت ما را در برابر این ویروس تامین کند.

روش‌های انتقال ویروس کرونا

کرونا ویروس به سرعت از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان یا از برخی حیوانات به انسان منتقل می‌شود که این نوع ویروس از راه تنفس و پخش آن در هوا هم قابل انتقال است و تجمعات افراد در مکان‌های بسته، به سرعت شرایط را برای انتقال این ویروس مساعد می‌کند.

نشانه‌های بیماری کرونا ویروس

از نشانه‌های این بیماری می‌توان به گلودرد، سرفه و تب شدید اشاره کرد که در درصدی از افراد به التهاب ریه و نارسایی کلیه منجر می‌شود.

دوره نهفتگی ویروس کرونا

دوره نهفتگی این بیماری یک تا ۱۴ روز و گاهی تا ۲۳ روز نیز، اعلام شده است.

در کسانی که سابقه بیماری مزمن مانند بیماری تنفسی، قلبی، کبدی یا کلیوی داشته اند یا به هر دلیلی سیستم دفاعی بدنشان ضعیف شده است، مانند دیابت، یا درمان‌های دارویی ضعیف کننده ایمنی بدن، ممکن است بیماری کروناویروس جدید شدیدتر شده و منجر به بستری و گاهی فوت بیمار شود.

افراد جوان که تغذیه سالم داشته و از سلامت کافی جسمی بهتری برخوردار هستند، در صورت عفونت به این ویروس، بیماری خفیف تری را اغلب تجربه می‌کنند.

تاکنون بیشتر موارد فوتی افراد بالای ۶۰ سال بوده اند، هر چند که محدود به گروه سنی خاصی نبوده و شدت بیماری و میزان کشندگی کروناویروس جدید از آنفلوانزای (H ۱ N ۱) پایین‌تر است.

پیشگیری از آلودگی و ابتلا به ویروس کرونا

در حال حاضر واکسنی برای ویروس کرونا وجود ندارد و بهترین راه پیشگیری از این عفونت، دوری از قرار گیری در معرض ویروس است.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رنجبر
۲۰:۵۲ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
اگر اینقدر روزانه ماسک تولید میشه پس چرا هنوز هم هیچ کدوم از داروخانه ها ماسک ندارن ؟