به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، آزاد حکمت با اشاره به اینکه توسعه زیرساختهای لازم به منظور ارائه خدمات و محصولات مخابراتی به مشتریان از جمله برنامههای شرکت مخابرات ایران و همسو با آن در منطقه کردستان است افزود: در همین راستا اقدامات چشمگیری در سطح استان صورت گرفته است که رشد پنج هزار و ۳۷۸ درصدی توسعه ADSL در روستاها مهر تاییدی براین مهم است.
او ضمن تشریح پروژههای مخابراتی استان طی شش سال اخیر خاطر نشان ساخت: با سرمایه گذاری ۱۹۱ میلیارد و ۹۲۸ میلیون ریال اعتبار، خدمات مخابراتی و ارتباطی در سه حوزه دیتا، ارتباطات سیار و تلفن ثابت از لحاظ کیفی و کمی توسعه و ارتقاء یافته اند.
حکمت با بیان اینکه توسعه خدمات و ارائه محصولات مخابراتی در روستاهای استان یکی از استراتژیهای دارای اولویت و اجرا شده توسط مخابرات منطقه است اظهارداشت: با محقق شدن برنامههایی در خصوص عدالت اجتماعی و بهره گیری یکسان مشتریان از بسترهای مخابراتی، تعداد روستاهای تحت پوشش ADSL در شش سال اخیر از نه روستا به ۴۹۳ روستا افزایش یافته است که این آمار رشد پنج هزار و ۳۷۸ درصدی را نشان میدهد.
مدیرمخابرات منطقه کردستان با اشاره به تعداد ۵۲ هزار و ۵۷۴ پورت ADSL منصوبه در سال ۹۲ و افزایش قابل توجه آن به ۱۶۲هزار و ۲۳۹ پورت در استان افزود: این رقم بیانگر رشد ۲۰۹ درصدی توسعه این حوزه میباشد که هم اکنون تعداد ۱۰۱ هزار و ۳۶ پورت آن به متقاضیان واگذار شده است.
حکمت به تلاش همکاران ساعی منطقه کردستان با هدف اجرایی نمودن پروژهها و اقدامات لازم برای توسعه زیرساختهای مخابراتی اشاره داشت و عنوان کرد: این مهم شرایط واگذاری و بهره مندی تعداد ۲۴۲ مشترک از سرویس VDSL را با رشد ۱۰۰ درصدی در چند سال اخیر فراهم کرده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان، ضمن یادآوری و تشریح مزایای فناوری نوین FTTH,FTTX و فراهم شدن زیرساختهای لازم (دیتا) برای استفاده مشتریان گفت: برخی از نقاط شهری و روستایی استان با رشدی معادل ۱۰۰ درصد به این فناوری مجهز شده اند که بهره مندی تعداد دو هزار و ۱۲۷ مشترک موید این امر است.
او تصریح کرد: تعداد ۸۴ کافوی نوری استان طی شش سال اخیر به ۲۱۳ کافوی نوری افزایش یافته است که میتوان به رشد ۱۵۴ درصدی آن اشاره نمود.
مدیر مخابرات منطقه کردستان گسترش دامنه فعالیت مخابرات برای افزایش کانالهای ارتباطی استان را در این مدت، یکی دیگر از دستاوردهای مهم منطقه برشمرد و اعلام کرد: نصب و راه اندازی ۵۴ (STM۶۴) در استان، رشد پنج هزار و ۳۰۰ درصدی شاخصهای عملکردی این بخش را نشان میدهد.
حکمت همچنین به ارتقاء و افزایش ظرفیت پهنای باند استان در مدت یادشده اشاره کرد و افزود: در سال ۹۲ تنها چهار (STM۱) در استان وجود داشت که هم اکنون این آمار با رشد دو هزار و ۱۷۵ درصدی به ۹۱ (STM۱) رسیده است.
او در ادامه توسعه خدمات حوزه ارتباطات سیار و ارتقاء سطح کیفی و کمی آن را عنوان کرد و ابراز داشت: با وجود دو میلیون و ۱۶۲ هزار و ۲۷۴ مشترک تلفن همراه در سطح استان با ضریب نفوذ ۱۲۲ درصد شاهد رشد ۸۵ درصدی این حوزه نسبت به سال ۹۲ هستیم.
حکمت با اعلام اینکه ۴۷۷ سایت BTS در استان نصب و راه اندازی شده است افزود: برای توسعه، ارتقاء و راه اندازی این سایتها موفق شده ایم تعداد ۴۰۵ سایت BTS را به تکنولوژی G۴ (نسل چهارم) تلفن همراه با رشد ۱۰۰ درصدی ارتقاء دهیم.
مدیر مخابرات منطقه کردستان به توسعه شبکه ارتباطات سیار در روستاهای استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۹۳۸ روستای استان تحت پوشش تلفن همراه اول هستند که این آمار نسبت به چند سال اخیر رشد ۳۳ درصدی داشته است.
حکمت اظهارداشت: با توجه به اینکه ارائه خدمات به روز و نوین مخابراتی در تمام حوزهها با هدف جلب رضایت و اعتماد مشتریان، کاهش شکاف دیجیتالی و ... یکی از وظایف اصلی شرکت مخابرات ایران و مناطق مخابراتی است افزود: این مجموعه تلاش میکند تا با بکارگیری امکانات، پتانسیلها، ظرفیتهای موجود و استفاده از تجهیزات مخابراتی با برند داخلی نسبت به این مهم گام بردارد.
او به انجام کارهای زیرساختی برای ارائه سرویس SIP PHONE به عنوان جدیدترین محصول مخابراتی در حوزه تلفن ثابت مبتنی بر بستر دیتا اشاره کردو یادآورشد: هم اکنون تعداد یک هزار و ۷۳۵ مشترک SIP PHONE در استان از مزایای آن بهرهمند هستند که از رشد ۱۰۰ درصدی برخوردار است.
حکمت تعداد مراکز تلفن شهری استان را ۴۶ مورد بیان کرد و از رشد ۲۴ درصدی آن نسبت به شش سال اخیر خبر داد.
انتهای پیام/ع