یکی از مشکلات در درست کردن کوفته، وا رفتن آن است. اگر شما هم با مشکل وا رفتن کوفته مواجه می‌شوید، با ما همراه باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های سنتی ما ایرانیان است. یکی از مشکلات در درست کردن کوفته، وا رفتن آن است. اگر شما هم با مشکل وا رفتن کوفته مواجه می‌شوید، نگران نباشید. در این مقاله راه‌هایی برای جلوگیری از وا رفتن کوفته به شما پیشنهاد می‌کنیم.

راز وا نرفتن کوفته تبریزی

جلوگیری از وا رفتن کوفته

چند دلیل رایج که باعث باز شدن (وا رفتن) کوفته می‌شود
متعادل نبودن نسبت مواد اولیه، پختن کامل لپه، مقدار لپه بیش از حد، چرب بودن بیش از حد گوشت، درست ورز ندادن مایه کوفته، کم بودن مایع سس و پائین بودن دمای سس هنگامی که کوفته‌ها را به سس اضافه می‌کنید.

چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن کوفته

اگر اولین بارتان است که می‌خواهید کوفته درست کنید، ممکن است با مشکل وارفتگی کوفته‌ها مواجه شوید. در اینجا راه حل‌های ساده‌ای که در این زمینه وجود دارد که در ادامه خواهیم گفت.

_ برای این که کوفته‎های شما در آب از هم نپاشد، قدری آرد و تخم‎مرغ به مواد آن اضافه کنید.

_ می‏ توانید مقداری عدس خام را چرخ و داخل مواد کوفته از آن استفاده کنید.

_ پس ازگلوله کردن کوفته‎ها و قرار دادن در قابلمه، حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.

_ استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا می‌کند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد می‌شود.

_ برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آن‌ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.