به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اواسط ماه میسال پیش سازمان بازرگانی آمریکا شرکت هوآوی را در لیستی قرار داد تا دسترسی آنها را از زنجیره تامین شرکتهای آمریکایی قطع میکرد. در نتیجه شرکت هوآوی با استفاده از موجودیهای قبلی خود مراحلی را طی کرد تا بتواند این ممنوعیتها را دور بزند. اما یکی از بزرگترین مشکلاتی که برای هوآوی به دلیل این ممنوعیتها پیش آمد عدم توانایی استفاده از برنامههای گوگل بود. به عنوان مثال آخرین پرچمدار شرکت هوآوی، گوشی Mate 30 سال ۲۰۱۹، از یک نسخه متن باز اندروید استفاده میکند که توانایی اجرای برنامههای گوگل را ندارد. عدم وجود برنامههایی مانند Play Store، Search، Gmail و Drive تاثیری در بازار فروش این تلفن همراه در چین ندارد، چرا که این برنامهها در حالت عادی نیز در این کشور غیر قابل استفاده هستند. اما این خلاء در بازار بینالمللی شرکت هوآوی تاثیر بسیاری دارد. به همین دلیل هوآوی تلاش کرده است تا جایگزینی برای برنامههای گوگل با عنوان Huawei Mobile Service قرار دهد.
شرکت هوآوی موفق شد تا در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۳۸ میلیون عدد از گوشیهای خود را به فروش برساند و با پیشی گرفتن از شرکت اپل در مقام دوم پرفروشترین شرکت تلفنهای همراه قرار گیرد. یکی از دلایلی که باعث این موفقیت شد جنبشی بود که از سوی مردم چین علیه زورگویی آمریکا صورت گرفت. مردم این کشور برای حمایت از هوآوی تصمیم به خرید محصولات این شرکت گرفتند.
پس از اینکه شرکت توانست به موفقیت مذکور دست پیدا کند، تصمیم جدیدی گرفت. به گفته برخی خبرگزاریها، فرد وانگفی، مدیر ارتباطات کشوری هوآوی در طی مصاحبهای رسمی گفت: " حتی اگر ممنوعیتها برداشته شود شرکت هوآوی دیگر از برنامههای گوگل در محصولات خود استفاده نخواهد کرد ". این در حالی است که در ماه سپتامبر مدیر فروش هوآوی اعلام کرده بود در صورت برداشت ممنوعیتها در یک شب گوشیهای خود را به برنامههای گوگل مجهز خواهند کرد. گفته میشود که علت برنامه جدید شرکت هوآوی پیشگیری از مواجه شدن با شرایط مشابه در آینده است. این شرکت نه تنها میخواهد وابستگی خود را نسبت به آمریکا قطع کند بلکه دیگر به این کشور به چشم یک قانونگذار باثبات نگاه نمیکند.
بیشتر بخوانید: با پرفروشترین تلفنهای هوشمند سال ۲۰۱۹ آشنا شوید
انتهای پیام/