به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موکا جزو قهوههای معروف است و برای طرفداران شکلات و قهوه یک نوشیدنی گرم و مطلوب به حساب می آید.
مواد لازم برای ۶ نفر
شکلات رنده شده (به دلخواه) - به مقدار لازم
خامه زده شده شیرین (به دلخواه) - به مقدار لازم
خامه - نصف پیمانه
شیر - نصف پیمانه
شکر – یک چهارم فنجان
کاکائوی میکس آماده خامهای -۹۰ گرم (به میزان دلخواه)
قهوه دم کشیده قوی و داغ - ۶ فنجان
شیر سرد را ۲ دقیقه در مایکروویو بگذارید. هر ۳۰ ثانیه یک بار آن را هم بزنید و دوباره حرارت دهید تا دمای آن به ۱۶۰ درجه برسد. روی اجاق گاز از دماسنج مخصوص استفاده کنید تا شیر به درجه حرارت لازم برسد. برای موکای سنتی، از پودر کاکائوی شیرین استفاده میشود. ولی در کافی شاپها اغلب به دلیل راحتی کار، با شربت شکلات با کیفیت تهیه میشود.
شما میتوانید از شکلات ساده گرفته تا تلخ، نیمه شیرین و حتی شکلات سفید یا شکلات رنده شده یا چیپس شکلاتی استفاده کنید، ولی باید آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود. برای درست کردن موکا ابتدا باید قهوه داغ، میکس کاکائو و شکر را در قابلمهای بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
نصف شیرو نصف خامه را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا داغ شود. سپس آن را در لیوان سرو کنید و روی آن خامه زده شده و چیپس شکلات بریزید و سرو کنید. موکا برخلاف نوشیدنیهای دیگر نیاز به استفاده از شیر کف دار ندارد.
این یعنی شما میتوانید فقط با جوشاندن شیر در مایکروویو یا روی اجاق گاز، موکا درست کنید. با استفاده از شکلات ساده نوشیدنی غنیتر و غلیظ تری تهیه میشود که همه آن را دوست دارند. شکلات تلخ با اسپرسو خوشمزهتر میشود، ولی اگر شما از طعم شکلات تلخ خیلی خوشتان میآید میتوانید آن را در موکا هم بریزید. حتی میتوانید مقدار کمی نمک دریایی یا فلفل هم به آن اضافه کنید و به نوشیدنی تان طعم جدید و خوشمزه بدهید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/