به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، توت خشک یکی از موثر ترین میوه ها برای تامین انرژی، فیبر، مواد معدنی و انواع ویتامین برای بدن است.
توت خشک از زمانهای قدیم در طب سنتی خواص فراوانی داشته و مصرف آن همیشه توصیه شده است. یک فنجان توت خشک حاوی ۶۱ کالری و ۰.۹ پروتئین گیاهی است. در طب سنتی زمان مناسب برای مصرف توت صبح و به صورت ناشتا برای جذب بیشتر ویتامین بیان شده است.
از دیدگاه طب سنتی توت دارای طبیعت گرم و خشک است و برای خونسازی بسیار توصیه میشود. همچنین توت برای درمان فشار خون، کاهش ابتلا به سرطان، تقویت کبد و کلیه، افزایش عمر، بهبود مهارت شنیداری و دیداری، درمان حساسیتها در فصل بهار و در درمان سفید شدن زودرس مو، خشکی صدا و خش خش سینه موثر است. در زمان امتحانات به علت ایجاد تمرکز و جلوگیری از آلزایمر خوردن توت خشک توصیه میشود.
بیشتر بخوانید: توت خشک و انجیر بهترین همراهان این نوشیدنی پرطرفدار
مصرف توت خشک ۳ بار در هفته میتواند برای کاهش قندخون، بهبود دیابت، حفظ سیستم ایمنی قلبی- عروقی، کاهش کلسترول خون، راحتتر کردن هضم غذا، بهبود برونشیت، درمان آسم موثر باشد. توت یک منبع کامل برای پروتئین مورد نیاز بدن است و جایگزین مناسبی به جای قند هنگام مصرف چای به شمار میرود.
متخصصان تغذیه توت خشک را به علت کالری کم هنگام مصرف چای به افراد دیابتی پیشنهاد میدهند. در واقع قند یک ماده خوراکی شیرین و خطرناک است که مصرف زیاد آن برای بدن بسیار مضر بوده و حتی میتواند به قطع اعضای بدن انسان و بروز هزاران بیماری منجر شود.
انتهای پیام/