به گزارش خبرنگارحوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی کیستیک یک وضعیت نامطلوبی است که با بی نظمی دوران قاعدگی، آکنه، پوست چرب، رشد موهای زائد صورت و بدن، ریزش شدید مو سر و حاملگی سخت همراه است. طبق تحقیقات گوناگون دانشمندان در جهان شیوع سندرم تخمدان پلی کیستیک در میان افراد چاق و بانوان باردار ساکن در شهر تهران ۵/۸ % است. تخمدان پلی کیستیک باعث به هم خوردن تخمدانهای طبیعی و افزایش بیش از حد هورمون تستوسترون (هورمون مخصوص مردان) در افراد میشود.
عوامل گوناگونی مانند کمتر از ۸ ماه قاعدگی درسال، رشد موهای ضخیم و تیره در نواحی لب فوقانی، چانه، دو طرف صورت، قفسه سینه و شکم مردان، مشکل در باداری، بروز جوشهای چرکی، آکنه رشد و ریزش مو در نواحی سر میتواند از نشانههای سندرم تخمدان پلی کیستیک در افراد باشد.
تخمدان پلی کیستیک باعث بروز بیماریهایی مانند دیابت، قندخون بالا، افزایش سطح کلسترول خون، آپنه خواب، افسردگی، اضطراب و ابتلا به بیماریهای قلبی در افراد خواهد شد.
بیشتر بخوانید: دلیل اصلی ابتلای زنان به سندروم تخمدان پلی کیستیک چیست؟
صبحانه یک وعده غذایی مهم و مغذی برای حفظ سیستم ایمنی بدن در برابر بسیاری از بیماری هاست به صورتی که مصرف نکردن آن باعث بروز دیابت و چاقی در افراد میشود. جالب است بدانید که صبحانه میتواند مانع بروز اضافه وزن شود و طبق تحقیقات متخصصان انگلیسی مصرف این وعده غذایی مغذی میتواند معضل و مشکل ناباروری را حل کند. بر اساس مطالعات این متخصصان یکی از مهمترین دلایل نازایی در میان خانمها بی نظمیهای قاعدگی ناشی از سندرم تخمدان پلی کیستیک است. در حالی که باید بدانید مصرف صبحانه به ویژه تخم مرغ و آبمیوههای طبیعی به تنظیم عملکرد هورمونهای بدن کمک کرده و در درمان سندرم پلی کیستیک موثر است.
امروزه بسیاری از افراد با مشغلههای کاری فراوان برای زودتر رسیدن به محل کار و انجام وظایف عقب افتاده ترجیح میدهند صبحانه را از وعده غذایی حذف کرده و با خوردن تنقلات در جهت رفع سیری چاقی و اضافه وزن را برای خود به ارمغان آورند. بسیاری از متخصصان توصیه جدی در مصرف صبحانه دو ساعت بعد از زمان بیداری دارند و از نظر آنها یک صبحانه کامل باید حدود ۲۰ تا ۳۵ درصد از کالری رژیم غذایی روزانه شما را شامل شود. بهتر است بدانید که مصرف صبحانه باعث تنظیم عملکرد و سیستم حافظه، تنظیم سطح گلوکز خون، افزایش میزان تمرکز، کاهش تنش، بهبود خلق و خو، سلامت طولانی مدت بدن، جلوگیری از تنش، کاهش اختلالات هورمونی، تنظیم گردش خون، بهبود دیابت نوع دو، کاهش فشار خون را به دنبال دارد.
انتهای پیام/