به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد،از آن جا که
گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخ زدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولک ها، آسیب کمتری به گوشت و پوست میرسد. سپس روی ماهی، آب سرد بریزید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید و به صورت ضربهای آرام روی ماهی بزنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
اضافه کردن ادویه
در صورتی که قصد آب پز کردن ماهی را دارید، حتما ادویهها و سبزیجات معطر به آب قابلمه اضافه کنید تا گوشت ماهی طعر شود، زیرا ماهی درون آب تا حد زیادی طعم و چربی خود را از دست میدهد.
طمع دار کردن ماهی
حتما پیش از طبخ ماهی، آن را طعم دار کنید، زیرا افزون بر مزه بهتر، بافت نرم تری نیز خواهد یافت. آب لیمو، روغن، سیر، پیاز و ریحان تازه جزو بهترین چاشنیهای ماهی هستند. ۲۰ دقیقه برای طعم دار شدن ماهی کافی است و اگر چاشنی آن ترش است، نباید بیشتر از یک ساعت در چاشنی بماند، زیرا مانع از پخت گوشت میشود
مراقب آب ماهی باشید
.
بافت ماهیهای سفید معمولا آب زیادی دارد و به خصوص درباره ماهی منجمد این حالت بیشتر میشود. به همین دلیل، هنگام سرخ کردن، نباید تکههای زیادی را درون تابه گذاشت، زیرا به جای سرخ شدن، ماهی آب پز میشود.
چگونگی سرخ کردن
برای سرخ کردن ماهی حتما از تابه تفلون استفاده کنید و مقداری نمک به روغن اضافه کنید تا مانع از پاشیدن روغن به اطراف شود.
هنگام کبابی کردن ماهی و سرخ کردن درون تابه، پوست آن را جدا نکنید. پوست ماهی مانع از تکه شدن گوشت و طعم و چربی ماهی نیز بهتر حفظ میشود.
استفاده از آلمینیوم
اگر پس از کبابی شدن ماهی درون فر، سطح آن طلایی شده، اما گوشت هنوز خام است، روی ظرف را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و چند دقیقه دیگر درون فر بگذارید.
زمان طبخ
ماهی را بیش از حد طبخ نکنید؛ تکههایی به ضخامت ۵/۲ سانتی متر حدود ۱۰ دقیقه پخت نیاز دارد و تکههای نازکتر به زمانی کمتر.
منبع: خراسان
انتهای پیام//م.م