به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فاطمه شفیعی کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: شیرینیها از جمله کیک، بیسکویت، کراکر و کلوچه که اغلب به عنوان انتخابهای غذایی سالم تری نسبت به دیگر تنقلات از جمله چیپس و پفک در نظر گرفته میشوند، علاوه بر محتوای بالای شکر، دارای مقادیر بالایی اسیدهای چرب ترانس بوده که میتواند زمینه ساز چاقی و اضافه وزن به ویژه تجمع چربی در ناحیه شکم شود.
او، بیان کرد: مصرف نوشیدنیهای شیرین شده با شکر از جمله نوشابه، شربت، آب میوه و چای شیرین که جز نوشیدنیهای محبوب ایرانیان است، با افزایش چربی شکمی مرتبط است.
کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز با بیان اینکه رژیم غذایی کم پروتئین و کم فیبر، سبب افزایش تجمع چربی شکمی میشود، تصریح کرد: عوامل محیطی از جمله کم تحرکی، استرس، یائسگی و خواب ناکافی، افزایش تجمع چربی در ناحیه میانی بدن را به همراه دارد.
شفیعی ادامه داد: برای کاهش چربی شکمی توصیه میشود که مصرف شیرینیها و نوشیدنیهای دارای شکر را محدود کرده و از یک رژیم غذایی متعادل با میزان مناسب پروتئین و فیبر پیروی شود.
او، افزود: افزایش فعالیت فیزیکی برای اصلاح الگوی توزیع چربی در بدن و کاهش استرس نیز، توصیه میشود.
انتهای پیام/ت