به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، حجتالاسلام حسن منتظری در سلسله نشستهای ایدهپردازی تربیت طلاب تراز انقلاب اسلامی که با حضور معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور، گفت: چهار گروه افراد مختلف جامعه انسانی در منطق قرآن کریم در سایه ایمان از امتیازات ویژه برخوردار هستند.
او اظهار کرد: مومنان واقعی، مجاهدان در راه خدا، صالحان و نیکوکاران و علما و دانشمندان چهار دسته از انسانها هستند که نزد خداوند تبارک و تعالی از امتیازات ویژه برخوردار هستند.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور اضافه کرد: پالایش نفس از مولفههای مهمی است که طلبه را در طی مسیر به پیروزی و موفقیت و تاثیرگذاری بالا هدایت میکند.
او گفت: در روایت آمده است طالب علم در همان بدو شروع یادگیری باید به چهار اصل توجه کند، بر دانشمندان مباهات ورزد، با نابخردان ستیز و مجادله کند، زمینه جلب توجه دیگران به خود را فراهم و از بزرگان مال و ثروت فراوان اخذ کند.
منتظری عمل به علم با لزوم هماهنگی رفتار و عمل را از دیگر نیازها و مولفهها برای طالبان علم دانست و گفت: توکل برخدا و جهتیابی صحیح و مناسب از نکات مهمی است که باید مورد توجه طلاب قرار گیرد.
به گفته او، عفت نفس و علو همت، قیام به وظایف دینی و پایبندی به شئونات طلبه بودن و ... از دیگر مولفههای مهم کسانی است که در مسیر طلبهگری حرکت میکنند.
رئیس مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خطاب به روحانیون تصریح کرد: شما به عنوان یکی از ارکان اساسی در مدارس علوم دینی اهل سنت به دلیل ارتباطگیری دائم با طلاب ظرفیت خوبی برای شناخت نیازها و ایجاد بستر در راستای ارتقای سطح توانایی طلاب و همچنین تربیت طلاب در تراز انقلاب هستید.
او خاطرنشان کرد: این نشست و هماندیشی با هدف نیازسنجی طلاب با تاکید بر نظرات و ایدهها طلاب علوم دینی برگزار میشود.
منتظری خاطرنشان کرد: برگزاری این نشستهای هم اندیشی میتواند شبکهای از اندیشمندان و صاحب نظران در عرصه تربیت طلاب علوم دینی را فراهم سازد.
او با تاکید بر ضرورت حفظ هویت حجرههای سنتی یک بازنگری در این نظام آموزشی را ضروری دانست و گفت: با توجه به توطئههایی که استکبار جهانی دارد اگر نتوانیم پاسخگوی نیازها باشیم افراد سطحینگر و افراطی بر جریان حوزههای ما غلبه پیدا میکند که نتیجه آن به زیان جدی مردم است.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خاطرنشان کرد: باید طلابی را تربیت کنیم که بتوانند پاسخ نیازهای کلامی، فقهی، اجتماعی و ... جامعه را بدهند.
منبع:فارس
انتهای پیام/ع