سعید قربانی مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)، پدافند غیرعامل مدیریت بحران شرکت ملی حفاری ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با تأمین یک دستگاه یونیت ارایه خدمات ایمنی مقابله با گاز هیدروژن سولفید شمار یونیتهای موجود به ۱۲ دستگاه افزایش یافت و این یونیت بنا به درخواست شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به دستگاه حفاری ۵۲ فتح که در حال حفاری چاه ۲۶ کوپال هستند، ملحق گردید.
او اظهار داشت: در حوزه این مدیریت واحدی تحت عنوان خدمات ایمنی مقابله با گاز هیدروژن سولفید تعریف شده که در عملیات حفاری مخازنی که درصد گوگرد بالا دارند مورد استفاده قرار میگیرد.
قربانی بیان کرد: این تجهیزات خطر انتشار گاز سمی هیدروژن سولفید را در نقاط پیرامونی و کانون دکل حفاری به صورت ۲۴ ساعته پایش و اعلام میدارد، همچنین جهت کاهش ریسک بالای این گاز سمی و برحسب نیازهای عملیاتی، هوای تنفسی پیوسته برای کلیه کارکنان شاغل بر روی بخشهای دستگاه حفاری خاصه سکو و مخازن سیال را تامین میدارد.
مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)، پدافند غیرعامل مدیریت بحران شرکت ملی حفاری ایرانبا بیان اینکه یونیت جدید با استفاده از امکانات و توانمندیهای داخلی ساخته و راه اندازی گردید، افزود: درحال حاضر ۵ دستگاه از یونیتهای مقابله با گاز هیدروژن سولفید در موقعیتهای عملیاتی حفاری در مخازن بی بی حکیمه، کوپال و گچساران مستقر و در حال ارائه خدمات هستند.
این مقام مسئول تصریح کرد: به جز این دستگاهها که فرآیند جمعی دارند، تجهیزات ایمنی حفاظت فردی مقابله با گاز H۲S نیز جهت استفاده در شرایط اضطراری و پیش بینی نشده در موقعیت دکلها مستقر و کارشناسان مقیم به طور مستمر وضعیت را از نظر نشت گاز رصد و پایش میکنند.
سعید قربانی بیان داشت: فرآیند حفر چاههای نفت و گاز و ارایه خدمات جنبی حفاری در این شرکت به طور مستمر مبتنی بر رعایت الزامات و استانداردهای ایمنی ارایه میگردد.
انتهای پیام/گ