به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، منصور برغمدی مدیر جهاد کشاورزی سبزوار در بازدید از یک واحد پرورش قارچ در سبزوار گفت: هم اینک پنج هزار و ۱۲۴ مترمربع فضای پرورش قارچ در این شهرستان وجود دارد.
او تصریح کرد: پرورش و تولید قارچ خوراکی از مشاغل زودبازده است که در فضای کوچک و با هزینه کم راه اندازی میشود و در تامین امنیت غذایی جامعه نقش موثری دارد و تولید این محصول نمونهای از اقتصاد مقاومتی است.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: قارچ خوراکی محصولی زود بازده است که کشت آن به علت شاخصهای اقتصادی، زیست محیطی، تغذیهای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.
برغمدی با اشاره به اینکه زمان مناسب برای پرورش قارچ خوراکی نیمه نخست سال است افزود: در صورتی که این محصول به روش صحیح و اصولی کشت شود خیلی زود سرمایه گذاری اولیه در کنار سود حاصل از کشت نصیب بهره بردار میشود.
او تصریح کرد: سبزوار ۳۵ هزار هکتار کشتزار، ۱۶ هزار هکتار عرصه باغی و حدود ۲۰ هزار بهره بردار کشاورزی دارد.
انتهای پیام//ف.غ