معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: تاکنون ۷۴ درصد از اعتبارات طرح اشتغال روستایی در قالب تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در استان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی حجم اعتبارات ابلاغ شده طرح اشتغال روستایی استان را شش هزار و ۱۴۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تاکنون ۷۴ درصد از این مبلغ در قالب تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در خراسان رضوی پرداخت شده است.
 
او ادامه داد: میزان پرداختی از این اعتبارات شامل چهار هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال تسهیلات برای شش هزار و ۵۷۸ طرح به منظور ایجاد ۱۳ هزار و ۷۱۳ نفر شغل بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت:  بر اساس مصوبه کارگروه اشتغال خراسان رضوی، بانک کشاورزی باید حداکثر تا پایان آبان ماه جاری جذب اعتبارات طرح اشتغال روستایی را به بیش از ۷۵ درصد برساند تا بتوان میزان جذب این اعتبارات را برای کل استان به ۸۰ درصد رساند.

رسولیان افزود: از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۳۴۲ طرح با اعتبار هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال در حوزه کشاورزی به بانک کشاورزی استان ارائه شده که از این تعداد، پرداخت به ۳۸ طرح اشتغال‌زا به تصویب رسیده است.

او ادامه داد: در بخش صنعت نیز از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه، پرداخت ۳۱۷ میلیارد ریال از سوی بانک‌ها به ۱۲ طرح اشتغال‌زا در حال بررسی است.
 
 

تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای "طرح نجات" 

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت:  ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای "طرح نجات" در هشت منطقه حاشیه شهر مشهد به منظور ایجاد اشتغال‌های خرد و خانگی و همچنین اشتغال مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) تخصیص یافت.

رسولیان افزود: این طرح با هدف تبدیل مشهد به شهر بدون معتاد و فارغ از اعتیاد با همت استانداری خراسان رضوی، ستاد استانی مبارزه با مواد مخدر و سایر دستگاه‌های مرتبط تهیه و تدوین شده و در آن حاشیه شهر به هشت منطقه تقسیم شده است.

 او ادامه داد: در مجموع هشت منطقه مورد نظر طرح نجات در حاشیه شهر مشهد ۶ هزار و ۱۵۱ نفر بیکار دارد که در این طرح به افراد بیکار آموزش رایگان مهارت آموزی ارائه و طرح‌های اشتغال‌زا نیز تامین مالی می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی نیز مسئولیت آموزش رایگان کارآموزان در طرح نجات را برعهده گرفته است که تاکنون ۲۸۸ نفر به میزان ۴۴ هزار و ۳۰۰ ساعت آموزش‌های لازم را فراگرفته اند.

رسولیان افزود: در نشست روز گذشته کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک استان ۳۴ طرح به منظور سرمایه‌گذاری در طرح‌های تولیدی مشهد و سایر شهرستان‌ها بررسی شد که از این تعداد ۲۷ طرح به تصویب رسید.

وی ادامه داد: این طرح‌ها در حوزه نساجی، دامداری، شهرک گلخانه ای، توربین و ژانراتور، بسته‌بندی سبزیجات صیفی، بسته بندی زعفران، ریخته‌گری، خشکبار، نیروگاه کوچک مقیاس، کاشی و سرامیک، خوراک دام، خوراک آبزیان، دامداری‌ها، بسته‌بندی قارچ و غذا‌های نیمه آماده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: ابلاغیه طرح‌های مصوب ستاد اقتصاد مقاومتی کشور که به دستگاه‌های اجرایی در سطح ملی ارسال شده است به این استان نیز ارسال و سهم آن مشخص شد.

رسولیان افزود: این طرح‌ها مربوط به وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش و همچنین معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری است.

وی ادامه داد: برش استانی طرح‌های وزارت نیرو در خراسان رضوی تامین آب شرب ۵۵ روستا با هشت هزار و ۵۸۱ خانوار و ۳۵ هزار و ۷۴ نفر جمعیت، انسداد حداقل هزار حلقه چاه غیرمجاز و فاقد پروانه، نصب ۳۸۰ دستگاه کنتور آب چاه‌های کشاورزی، تعویض ۱۰ هزار کنتور برق در مشهد و ۲۰ هزار کنتور برق در استان و تولید هشت مگاوات برق توسط نیروگاه‌های تولید پراکنده و خورشیدی را شامل می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: برش استانی طرح‌های وزارت جهاد کشاورزی در خراسان رضوی توسعه اراضی کشاورزی به میزان چهار هزار و ۶۱۵ هکتار، تولید ۲ هزار و ۳۸۵ تن گیاه دارویی، انجام عملیات آبخیزداری و حفاظت خاک در ۹۹ هزار و ۷۱۰ هکتار و اصلاح ۶۹۲ هزار و ۱۳۲ نهال را شامل می‌شود.

رسولیان افزود: برش استانی طرح‌های وزارت آموزش و پرورش در خراسان رضوی شامل برون سپاری و توسعه مشارکت در حوزه کارو دانش در قالب اجرای طرح‌هایی به ارزش ۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان می‌شود.

او ادامه داد: ایجاد هفت هزار و ۹۹۶ شغل در خراسان رضوی سهم این استان از طرح‌های محول شده از سوی ستاد اقتصاد مقاومتی کشور به معاونت مناطق محروم و توسعه روستایی ریاست جمهوری است.
 
انتهای پیام//ف.ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.