چگونه راتاتوی سنتی درست کنیم؟

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه راتاتوی سنتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

راتاتوی سنتیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، راتاتوی یکی از غذاهای محلی شهر نیس و ناحیه پرووانس کشور فرانسه است که تنها با استفاده از سبزیجات درست می شود. راتاتوی سنتی ترکیبی از کدو، بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز است. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم:

برای ۸ – ۶ نفر
بادمجان حلقه‌ای خرد کرده ۲ عدد متوسط

کدوی حلقه‌ای خرد کرده ۲ عدد متوسط

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده ۴ عدد متوسط

پیاز حلقه‌ای خرد کرده ۲ عدد متوسط

روغن به میزان لازم

سس تند ۱ قاشق چایخوری

آب گوجه‌فرنگی یک و نیم پیمانه (۳۷۵ میلی‌لیتر)

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده ۲ حبه

ریحان خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه:
بادمجان، کدو، گوجه‌فرنگی و پیاز را جداگانه قدری در روغن تفت دهید. آن‌گاه در ظرف مناسبی به صورت لایه‌لایه روی هم قرار دهید. سپس سس تند، آب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت به جوش آورید.

حالا ریحان را بیفزائید و ترکیب کنید. اینک سس فراهم کرده را روی سبزیجات بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

منبع :بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار