در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه راتاتوی سنتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

راتاتوی سنتیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، راتاتوی یکی از غذاهای محلی شهر نیس و ناحیه پرووانس کشور فرانسه است که تنها با استفاده از سبزیجات درست می شود. راتاتوی سنتی ترکیبی از کدو، بادمجان، گوجه فرنگی و پیاز است. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم:

برای ۸ – ۶ نفر
بادمجان حلقه‌ای خرد کرده ۲ عدد متوسط

کدوی حلقه‌ای خرد کرده ۲ عدد متوسط

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد کرده ۴ عدد متوسط

پیاز حلقه‌ای خرد کرده ۲ عدد متوسط

روغن به میزان لازم

سس تند ۱ قاشق چایخوری

آب گوجه‌فرنگی یک و نیم پیمانه (۳۷۵ میلی‌لیتر)

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده ۲ حبه

ریحان خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه:
بادمجان، کدو، گوجه‌فرنگی و پیاز را جداگانه قدری در روغن تفت دهید. آن‌گاه در ظرف مناسبی به صورت لایه‌لایه روی هم قرار دهید. سپس سس تند، آب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت به جوش آورید.

حالا ریحان را بیفزائید و ترکیب کنید. اینک سس فراهم کرده را روی سبزیجات بریزید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

منبع :بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.