به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شهین لنگری، اظهار کرد: بروز این علائم در زمانی است که فرد قبل از آن به راحتی امور خود را انجام میداده است.
وی خاطرنشان کرد: در صورتی که این علائم بیش از دو هفته طول کشیده و در عملکرد روزانه فرد اختلال ایجاد کند، به آن بیماری افسردگی اساسی گفته میشود.
لنگری با بیان اینکه از دیگر علائمی که ممکن است در افراد مبتلا به افسردگی دیده شود را کاهش سطح انرژی، کاهش یا افزایش اشتها، کاهش یا افزایش میزان خواب، احساس اضطراب، بیقراری و تحریک پذیری عنوان کرد.
وی ادامه داد: زود از کوره در رفتن، کاهش توان تمرکز، کاهش قدرت تصمیم گیری، احساس بی ارزشی یا پوچی، احساس نا امیدی، احساس گناه، افکار خودکشی و آسیب به خود از دیگر علائم افسردگی است.
کارشناس گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه خراسان شمالی با تاکید بر اینکه افسردگی نشان ضعف نیست، خاطرنشان کرد: افسردگی ممکن است بسته به شرایط برای هر یک از افراد جامعه پیش آید.
وی گفت: افسردگی را میتوان با کمک داروهای ضد افسردگی، درمانهای روانشناختی و یا ترکیب از این دو مورد، درمان کرد.
لنگری در پاسخ به این سوال که در صورت احساس افسردگی باید چه اقداماتی انجام دهیم، خاطرنشان کرد: با افرادی که به آنها اعتماد دارید در مورد احساسات خود صحبت کنید، بیشتر در این موارد و با صحبت کردن با انسانهای مورد اعتماد، احساس بهتری به دست میآوریم.
وی اضافه کرد: مراجعه به روانشناس یا روانپزشک گام نخست در درمان افسردگی است و فرد برای بهبود، نیاز به درمان صحیح دارد.
لنگری با بیان اینکه افراد مبتلا به افسردگی باید سعی کنند به دنبال انجام کارهایی بروند که در گذشته انجام دادن آن را دوست داشته اند، اظهار کرد: این افراد نباید ارتباطات اجتماعی خورد را قطع کنند، ارتباط با دوستان و خانواده ضروری است.
وی با اشاره به اینکه ممکن است در زمان افسردگی بازدهی کارهایی که انجام میدهیم بالا نباشد، توصیه کرد: سعی کنید که بپذیرید شما نیز ممکن است دچار افسردگی شده باشید، پس بهتر است انتظار را از خود کاهش دهید.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/