رئیس آزمایشگاه خمیرمایه شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی مضرات استفاده از جوش شیرین را تشریح کرد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، در سال‌های گذشته از جوش شیرین برای پخت نان، کلوچه، کیک و ... استفاده می‌شد و طرفداران بسیاری داشت، اگر چه درحال حاضر نیز در برخی نانوایی ها و همچنین پخت غذا‌های خانگی نیز استفاده می‌شود.

پس از انجام تحقیقات بسیار درخصوص جوش شیرین، مضر بودن آن برای بدن ثابت و استفاده از آن در نانوایی‌ها و کارگاه‌های پخت فرآورده‌های نان ممنوع شد.

آبادام رئیس آزمایشگاه خمیرمایه شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: برخی نانوایی‌ها برای تسریع در فرآوری خمیر و آماده شدن آن برای پخت نان، از جوش شیرین بجای خمیرمایه استفاده می‌کنند، اما از این موضوع غافل هستند که این ماده شیمیایی مضرات زیادی برای بدن دارد.

او افزود: جوش شیرین بصورت صوری باعث ورآمدگی خمیر می‌شود، غافل از اینکه هیچ واکنش بیوشیمیایی مفیدی در خمیر انجام نمی‌دهد.

آبادام اظهار داشت: نانی که در آن از جوش شیرین استفاده می‌شود، نه تنها ارزش غذایی بسیار کمی دارد، بلکه استفاده از این نان حاوی این ماده شیمیایی مضرات خاص خود را دارد.

رئیس آزمایشگاه خمیرمایه شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی، ممانعت از جذب املاح مفید از جمله؛ کلسیم که یکی از یون‌های مهم و موردنیاز بدن است، فقر آهن، سرطانزا بودن و... را از جمله مضرات مصرف نان حاوی جوش شیرین عنوان کرد.

به گفته او جذب نشدن کلسیم در بدن یکی از عوامل مهم پوکی استخوان در افراد جامعه به شمار می‌رود.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.