به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،میثم نقوی مشاور مدیرکل
غله در بهبود کیفیت گندم و آرد با اشاره به برگزاری
دوره آموزشی خبازان شهرستان نکا، گفت: این دوره آموزشی به همت نمایندگی اداره کل غله و خدمات بازرگانی شهرستان نکا، اتحادیه خبازان و
اتاق اصناف این شهرستان و با حضور ۶۰ نانوا در محل سالن آمفی تئاتر اتاق اصناف برگزار گردید.
او افزود: هدف از برگزاری این دوره، آشنایی
نانوایان با اهمیت و جایگاه نان در تغذیه و
امنیت غذایی مصرف کنندگان، روشهای بهینه و اصول تهیه نان مناسب و در نهایت ارتقای کیفیت این فرآورده استراتژیک است.
انتهای پیام/س