یک دوره آموزشی خبازان از سوی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در شهرستان نکا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،میثم نقوی مشاور مدیرکل غله در بهبود کیفیت گندم و آرد با اشاره به برگزاری دوره آموزشی خبازان شهرستان نکا، گفت: این دوره آموزشی به همت نمایندگی اداره کل غله و خدمات بازرگانی شهرستان نکا، اتحادیه خبازان و اتاق اصناف این شهرستان و با حضور ۶۰ نانوا در محل سالن آمفی تئاتر اتاق اصناف برگزار گردید.

او افزود: هدف از برگزاری این دوره، آشنایی نانوایان با اهمیت و جایگاه نان در تغذیه و امنیت غذایی مصرف کنندگان، روش‌های بهینه و اصول تهیه نان مناسب و در نهایت ارتقای کیفیت این فرآورده استراتژیک است.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.