![صفحه نخست روزنامهها – سه شنبه ۳۰ بهمن](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358361_917.jpeg)
محمد کریمی معاون آموزش و پرورش چالدران در حاشیه مراسم گرامیداشت سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی در این شهرستان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، اظهار کرد: این تعداد سوادآموز در قالب ۱۴۶ کلاس درس در قالب دوره های انتقال، تحکیم و سوادآموزی آموزش های لازم را فرامی گیرند.
او با بیان اینکه ۷۰ نفر مربی آموزش سواد به این تعداد افراد را بر عهده دارند افزود: برای آموزش مهارت های زندگی نیز ۲ مرکز یادگیری محلی ویژه سوادآموزان نهضت سوادآموزی در این شهرستان راه اندازی شده است.
حجت الاسلام آقائی امام جمعه شهرستان چالدران هم در این مراسم با اعلام اینکه سواد و سوادآموزی یکی از مهمترین مقدمات رشد، توسعه و ارتقاء فرهنگی هر کشور است افزود: تعلیم و تربیت زیربنای پیشرفت کشور است و برای بالا رفتن معرفت دینی سواد می تواند مقدمه باشد و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی در این راستا مسئولیت سنگینی دارند.
انتهای پیام/گ