معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره بودجه پیشنهادی برای اجرای پزشک خانواده شهری در سال ۹۹ توضیح داد.

بودجه پزشک خانوادهعلیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به بودجه پزشک خانواده در لایحه سال ۹۹ و مقایسه آن با سال ۹۸ اظهار کرد: مهمترین ردیف بودجه‌ای که در لایحه بودجه ۹۹ افزایش آن را پیشنهاد داده ایم، پزشک خانواده شهری است، ما برای اجرای برنامه پزشکی خانواده شهری در جمعیت ۵۰ میلیونی ساکن شهر‌ها حدود پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه در سال ۹۹ نیاز داریم.

وی ادامه داد: بودجه پزشک خانواده در سال ۹۸ منابعی از یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و صندوق روستایی داریم که در مجموع این رقم چیزی حدود ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است.

بودجه تحقق یافته پزشک خانواده در سال ۹۸

رئیسی به بودجه تحقق یافته پزشک خانواده در سال ۹۸ اشار کرد و گفت: از بودجه ۲ هزار و ۸۰ میلیارد تومانی پزشک خانواده روستایی پیش بینی می‌کنیم که تا پایان سال رقمی حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پزشک خانواده روستایی تحقق پیدا کند و در ردیف بودجه پزشک خانواده شهری که یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است، فکر می‌کنیم که حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد بودجه تحقق پیدا کند.

معان بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: در جمعیت ۲۷ میلیونی روستایی برای هر سه تا چهار هزار نفر و در جمعیت ۵۰ میلیونی شهری برای هر ۱۴ تا ۱۸ هزار نفر یک پزشک خانواده داریم، البته باید توجه داشت پزشک خانواده ساختارمند فقط در فارس و مازندران اجرایی شده است و برای اجرایی شدن پزشک خانواده شهری در سراسر کشور ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه در سال ۹۹ نیازمندیم و پیشنهاد ما در کمیسیون تلفیق در دست بررسی است.


بیشتر بخوانید: صفر تا صد برنامه پزشکی خانواده در کشور/ نظام ارجاع تا ۱۴۰۰ چه گام‌هایی را طی خواهد کرد؟


پزشک خانواده روستایی

سرانه مصرفی هر فرد با پزشک خانواده ۹ هزار تومان کم می شود

رئیسی بیان کرد: سرانه مصرفی هر فرد در فارس و مازندران حدود ۶۰ هزار تومان است و در سایر نقاط کشور که پزشک خانواده نداریم سرانه ۶۹ هزار تومان است.

معان بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه اجرای پزشک خانواده شهری تقاضا‌های القایی را کاهش می‌دهد، اظهار کرد: اکنون در سطح یک بیمه‌ها بیش از بودجه پیشنهادی ما برای پزشک خانواده شهری هزینه می‌کنند و اگر این بودجه در پزشکی خانواده هزینه شود، به دلیل کاهش سرانه شاهد صرفه جویی در منابع خواهیم بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۰۸ دی ۱۳۹۸
خواهش میکنم این مسئله پزشک خانواده را با جدیت دنبال زیرا هم جلوگیری از ترافیک مینه،هم اشتباهات پزشکی بخصوص متخصصان را کم میکنه و...الان یک پزشک خوب داخلی خیلی کم داریم طرف سزش درد میگره میره متخصص مغز و اعصاب،بازوش درد میگیره میره پیش ارتوپد.این متخصصان هم وقتی بیمار بهشون مراجعی میکنن فکر میکن مرحله اول که همان پزشک داخلیه طی شده و بیمار نتیجه نگرفته لذا به بیماری که شاید یه بیماری ساده باشه با بیماریهای پیچیده دیگه اشتباه میگیرن و باعث اشتباهات پزشکی میشن و....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۰۸ دی ۱۳۹۸
آقا اگر هم طرح خوبی باشه به بدترین شکل ممکن در فارس اجرا میشه.
بنده 100% ناراضی ام