جنگل خواری در منطقه دهنوی یاسوج و تغییر کاربری ها غیر قانونی بوده و منابع طبیعی کهگیلویه وبویراحمد هم در این زمینه پاسخگو نیست.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،  جنگل خواری و قطع درختان چندین صدساله بلوط در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد به عنوان مهمترین مشکلات اجتماعی است که توجه رسانه ها را به خود جلب کرده است.

تصرف اراضی جنگلی در منطقه گنجگون بویراحمد و دهنوی یاسوج  باعث شد تا دوربین باشگاه خبرنگاران جوان یاسوج به سراغ مسوولان برود اما منابع طبیعی که اصلی ترین متولی برخورد با این تخلف هست پاسخگو نبود.

سلمان خوش قدم معاون گردشگری و سرمایه گزاری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد درخصوص زمین خواری‌های منطقه دهنوی یاسوج و تغییر کاربری‌ اراضی جنگلی به طرح های گردشگری گفت: اداره کل میراث فرهنگی برای صدور مجوز طرح‌های گردشگری از ۱۳ دستگاه متولی به خصوص منابع طبیعی و جهاد کشاورزی استعلام و نوع کاربری‌ها را تعیین و پس از آن اقدام به صدور مجوز می‌کند.

او افزود: برای تغییر کاربری‌های انجام گرفته در منطقه دهنوی تاکنون اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد هیچ گونه مجوزی صادر نکرده و این طرح‌های گردشگری غیر قانونی راه اندازی شده اند.

حسین کاظمی رئیس کار گروه زمین خواری استان کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص گفت: با توجه به اینکه مساله زمین خواری در کشور به خصوص استان مساله جدیدی نیست، می‌توان گفت که ۱۷ دستگاه متولی جلوگیری از زمین خواری هستند که بیشترین تخلفات و زمین خواری‌ها هم از طرف همین دستگاه‌ها انجام می‌گیرد.

او افزود: منابع طبیعی خود به زمین خواری دامن زده و هیچ گونه دغدغه‌ای در صیانت از عرصه‌های ملی ندارد.

کاظمی گفت: اگر با متخلفان و زمین خواری برخورد جدی انجام گیرد مردم تمکین خواهند کرد.

او بیان کرد:وقتی دستگاه‌های خدمات رسان به راحتی امکانات در اختیار ساخت و ساز‌های غیر مجاز قرار می‌دهند نباید از مردم توقع داشت که تخلف انجام ندهند و عرصه‌های ملی را تصرف نکنند.

انتهای پیام/غ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.