به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین عرفانی رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، با بیان اینکه واکسن آنفولانزا بدون تاثیرات منفی و بیماری زایی است، گفت: این نوع واکسن جز واکسنهای آنتی ژن ویروسی بوده و خاصیت ایمنی زایی دارد.
وی با تاکید بر اینکه افراد در معرض تماس و در معرض خطر باید نسبت به تزریق واکسن آنفولانزا اقدام کنند، افزود: افراد در معرض خطر کسانی هستند که سیستم ایمنی بدن آنها نسبت به نرم جامعه پایینتر است.
وی با بیان اینکه گروههای زیر ۵ سال و افراد سالمند بالای ۶۵ سال جز افراد در معرض خطر هستند، تصریح کرد: افراد شدیدا چاق، خانمهای باردار، افراد مبتلا به بیماریهای مزمن قلبی، ریوی، فشار خون بالا، بیماریهای مزمن کلیوی، کبدی، دیابت و بیماریهای مزمن عصبی مانند قطع نخاعی در همین دسته قرار دارند.
عرفانی با تاکید بر اینکه کسانی که داروهای شیمی درمانی یا کورتن استفاده میکنند باید از ابتدای فصل نسبت به واکیسناسیون اقدام میکردند، گفت: افرادی که نسبت به تزریق واکسن اقدام کرده اند تا اخر بهار سال آینده نسبت به این ویروس مقاوم خواهند بود.
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه بدن بعد از واکسن دو هفته زمان نیاز دارد تا نسبت به این ویروسها مقاومت پیدا کند، افزود: نباید انتظار تاثیر سریع بعد از تزریق این نوع واکسن داشت.
وی همچنین با اشاره به تقاضای کاذب شکل گرفته در جامعه برای تزریق واکسن آنفولانزا، گفت: مردم باید بدانند که اگر همین امروز هم تزریق واکسن صورت بگیرد تا دو هفته زمان برای اثرگذاری آن نیاز است.
عرفانی با بیان اینکه اگر دسترسی به واکسن ممکن نباشد باید با رعایت نکات بهداشتی احتمال ابتلا به این ویروس را کاهش داد، افزود: جداسازی افراد آلوده و بیمار به مراتب تاثیرش از واکسن هم بیشتر است.
منبع: میزان
انتهای پیام/