به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، در مراسم افتتاحیه گردهمایی ارائه فناوریهای نوین در مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سخنانی از صنایع و دستگاههای مختلف کشور خواست ضمن شناخت دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان به توانمندی آنها اعتماد کرده و کار را به این شرکتها بسپارند و اظهار کرد: این رویداد نهمین رویداد از سلسله رویدادهای مسئله محور است که صندوق نوآوری و شکوفایی به آن ورود کرده است.
او با اشاره به اینکه در اکوسیستم نوآوری موجود در کشور مردم باید بتوانند پیشرفت را لمس کنند، تصریح کرد: مدل توسعه شرکتهای دانش بنیان برای حل مشکلات کشور، امروز در دنیا نیز استفاده میشود. یکی از ضعفهای ما در ارتباط بین بخشهای مختلف کشور با شرکتهای دانش بنیان است که رویدادهای اینچنینی میتواند به این امر کمک کند. ادعای ما در صندوق نوآوری و شکوفایی این است که برای هر مدل یا مسئلهای که در حوزه فناوری مطرح باشد راه حل ارائه خواهیم کرد و شرکتهای دانش بنیان ما توانایی حل مسائل را دارند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برپایی نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان در حوزه قاچاق کالا و ارز در حاشیه این گردهمایی،بیان کرد: این نمایشگاه با نمایشگاههای دیگر فرق دارد و بازدیدکنندگان خاص خود را باید داشته باشد. در حاشیه این گردهمایی و نمایشگاه جلسات جدی تشکیل و نیازهای فناورانه حوزه قاچاق کالا و ارز ارائه میشود. صندوق نوآوری و شکوفایی نیز تلاش میکند تا در حاشیه این گردهمایی و جلسات ارائه نیازهای فناورانه، تفاهمنامههای خوبی میان شرکتهای دانش بنیان و دستگاههای مختلف در کشور منعقد شود.
بیشتر بخوانید:افزایش تحمل ساختمان در آتش سوزی با فناوری نانو
وحدت در ادامه گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان هماهنگ کننده موضوع قاچاق در کشور، در این رویداد بسیار تلاش کرد و این حضور، فرصتی ایجاد میکند تا محصولات دانش بنیان ارائه شده در نمایشگاه، به سمت دستگاههای مرتبط هدایت شود.
او با اشاره به اینکه حجم قاچاق در کشور را بر اساس آمارهای اعلام شده را ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است، عنوان کرد: این رقم برای یک کشوری با بودجه ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، یک تهدید محسوب میشود لذا نیازمند آن هستیم که از فناوریها در امر قاچاق استفاده کنیم. امروز دستگاههای مرتبط مانند بانک مرکزی، گمرک و مرزبانی میتوانند از طیف وسیعی از تکنولوژیها از بحث نرمافزاری و دیتا ماینینگ تا زنجیره پایانی آن یعنی دستگاههای اسکن محمولهها که توسط شرکتهای دانش بنیان به عرصه تولید محصول رسیده است استفاده کنند. وظیفه ما هم کمک و بهمرسانی این محصولات به دستگاههای مرتبط و رفع نیاز آنها است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: امیدواریم در این مسیر همه دستگاهها و سازمانها نیز از شرکتهای دانش بنیان حمایت کنند. در حوزه تکنولوژی به شما قول میدهم که شرکتهای دانش بنیان برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز چیزی کم ندارند.
وحدت در پایان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از تمامی ظرفیتهای خود برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان استفاده میکند، یادآوری کرد: در این راستا به منظور تضمین کیفیت محصولات و خدمات شرکتهای دانش بنیان، تسهیلات لیزینگ خرید محصولات این شرکتها را با نرخ ۹ درصد با بازپرداخت سه ساله در اختیار خریداران این محصولات قرار میدهیم.
انتهای پیام/