سینا طاهری، مدیرفنی شرکت برش لیزری در گفتوگو با خبرنگار
حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: این دستگاه برای کارهای صنعتی استفاده زیادی دارد مانند ماشین سازی، کشتی سازی و برش کارهای خاص با طرحهای متفاوت که روزانه مشاهده میکنیم.
او افزود: لیزر جزو مواردی است که کاربردهای نظامی هم دارد و علاوه بر آن ما برای مصارف صنعتی از آن استفاده میکنیم.
مدیرفنی شرکت برش لیزری با بیان اینکه پیشرفت در این زمینه نیازمند حمایت است، گفت: ثبت سفارشها در اداره صنایع، تامین قطعات و گرفتن تسهیلات از مشکلاتی است که مانع پیشرفت در کار میشود.
طاهری تصریح کرد: دستگاهی که ما عرضه میکنیم سهم بسیار خوبی در بازار دارد، به طوریکه توانسته ایم این محصول را به کشورهای عمان، عراق و افغانستان صادر کنیم. این دستگاه را در کشور تقریبا بومی سازی کردهایم، اما همچنان برای قطعات و تکنولوژیهای بهروز آن، همچنان دچار مشکل هستیم.
او با بیان اینکه ساخت لیزر نیازمند قطعات و تجهیزات است، گفت: بعضی از قطعات در داخل وجود ندارد و تحریمها باعث شده در واردات آنها مشکل داشته باشیم. تعرفههای این قطعات آنقدر زیاد است که از قیمت اصلی خود دستگاه بیشتر میشود و اگر بخواهیم این قطعه را تهیه کنیم، با مشکل مواجه خواهیم شد.
بیشتر بخوانید: ساخت بتنهای خَمشی با استفاده از فناوری نانو
مدیرفنی شرکت برش لیزری تصریح کرد: نیاز مالی کار را برای ما در مقابل رقبا سخت میکند؛ اگر این مشکلات رفع شود ما میتوانیم در زمینه لیزر حرف اول را در خاورمیانه بزنیم.
انتهای پیام/
برخی قطعات لیزری در کشور وجود ندارد