محسن اسدی لاری مدیرکل همکاریهای بینالملل وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، خبر داد: در اجلاس وزرای بهداشت سازمان جهانی بهداشت ۳ دستاورد مطرح شد که از سوی کشورهای دیگر با استقبال خوبی روبرو شد.
وی اذعان داشت: دستاوردهایی در دوره اول در چارچوبهای نظام سلامت با شرایط محتوای مناسب مشخص شد که سبک زندگی و تاثیر سلامت شهروندان کشورهای متعدد، رسیدگی به سلامت نوزادان، کودکان، نوجوانان و جوانان، دارو و تامین هزینههای آن، کاهش پرداخت بیماران، واکسن و سرعت بخشیدن به تولید محلی واکسنهای مورد نیاز، بهداشت محیط، بهداشت محیط بیمارستانها و مدیریت بیمارستانهای محلی، بحث NCD، بحث پزشکی خانواده و مباحث مربوط به بیماریهای واگیر از موضوعات قابل تبادل در آن بود.
بیشتر بخوانید : اجرای طرح «هرخانه یک پایگاه سلامت» در ۳ استان کشور
اسدی لاری اذعان داشت: از ابتدا تلاش مسئولان حوزه سلامت کشور، توانمندسازی نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران بوده است، در واقع مطرح شدن این موضوعات در این اجلاس میتواند فضای رقابتی میان کارشناسان بینالمللی سراسر کشور ایجاد کند تا با یک طرح جامعه به بهینهسازی برسیم. البته لازم بذکر است بیمارستانها و بیمهها از آن دسته از موضوعاتی در ایران هستند که نیاز به همفکری بینالمللی دارد، امید است با طرح این موضوع در جلسات رسمی بتوانیم میزان نیاز کشور را به حداقل برسانیم و استفاده کنیم.
او در ادامه یادآور شد: در کنار این موضوعات، وزیر بهداشت ایران برنامههای دوجانبه بسیاری با سایر وزراهای کشورها در زمینه درمان داشت که خوشبختانه موثر هم بود؛ به طوری که با کشورهایی نظیر لبنان، افغانستان و عمان تفاهمنامههایی به امضا رسیده است و امید است بازدیدهای نظام سلامت توافقات بسیاری در جهت دانش دارو و تجهیزات پزشکی داشته باشد.
مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این اجلاس در جهت توان و قدرت نظام سلامت به مقامات جهانی و بازدید از شبکه بهداشت و درمان بوده است که با موفقیت انجام شد.
انتهای پیام/