به گفته مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش معلمان جدیدالاستخدامی که از یک مهر ۱۴۰۳ به بعد جذب آموزش و پرورش شده‌اند، می‌توانند از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه مهدی نیکفر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: «در سنوات گذشته فرهنگیان می‌توانستند صرفا با یک بیمه، قرارداد بیمه تکمیلی ببندند؛ اما وزارت آموزش و پرورش برای افزایش حق انتخاب فرهنگیان با بیمه‌های مختلف مذاکره و مکاتبه کرده‌ است تا در نهایت ۲ بیمه حاضر به انعقاد تفاهم‌نامه شدند.»

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که فرهنگیان می‌توانند هم خود و هم خانواده خود را به صورت اختیاری بیمه تکمیلی کنند؛ افزود: «یکی از مطالبات جدی وزارت آموزش و پرورش برای معلمان جدیدالاستخدام است که در بین قرارداد بیمه به وزارت آموزش و پرورش اضافه شدند. در همین راستا این وزارتخانه با بیمه‌ها مکاتبات زیادی داشته و با آن‌ها به توافق رسید که معلمان جدید الاستخدامی که از یک مهر به بعد جذب آموزش و پرورش شدند نیز بتوانند از خدمات بیمه تکمیلی استفاده کنند.»

مهدی نیکفر ادامه داد: «بیمه‌های تکمیلی مربوط به همکاران رسمی، پیمانی و قراردادی است و این گروه می‌توانند از این دو بیمه استفاده کنند.»

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: «بیمه تکمیلی همکاران حق‌التدریس، حق الاضافه و... به شکل‌های مختلف انجام می‌پذیرد. به طوری که همکارانی که شرکتی هستند از طرف شرکت یا اگر طرف قرارداد هستند با مراکز غیر دولتی از طرف موسسین پیگیری می‌شود.»

مهدی نیکفر با بیان این که فرهنگیان حدود یک سوم حق بیمه تکمیلی خود را پرداخت می‌کنند؛ گفت: «حدود دو سوم حق بیمه فرهنگیان توسط وزارت آموزش و پرورش پرداخت می‌شود؛ به همین علت به صورت متمرکز پرداخت انجام خواهد شد.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار