ایمان کریم قاسمی مدیر جهاد کشاورزی رابر در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، گفت: کشت زعفران در شهرستان رابر از سال ۸۴ در سطح کمتر از یک هکتار آغاز شد.
کریم قاسمی افزود: اکنون سطح زیر کشت زعفران در شهرستان رابر ۳۷ و نیم هکتار است که از این میزان سالیانه به طور میانگین ۱۱۳ کیلوگرم محصول خشک تولید می شود.
او بیان داشت: برداشت زعفران یک ماه ادامه خواهد داشت و در فصل برداشت اشتغالی ۶۰۰ نفری در روز را ایجاد کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی رابر افزود: برای فرآوری محصول زعفران در رابر به میزان ۷۰ میلیارد تومان بخش خصوصی سرمایه گذاری داشته است که اکنون ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
او تصریح کرد: در حال حاضر محصول تولیدی در شهرستان رابربه صورت فلهای برای بسته بندی به استانهای دیگر ارسال می شود.
شهرستان رابر در فاصله ۱۷۰ کیلومتری از مرکز شهر کرمان و در جنوب شرق واقع شده است.
انتهای پیام /ی