معاون پژوهشی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان گفت: بسیج اساتید استان اصفهان راه‌اندازی و تشکیل ۲۰ اندیشکده علمی را تا پایان سال در دستور کار دارد که تا کنون ۶ اندیشکده راه‌اندازی شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،مسعود نصری معاون پژوهشی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان عصر امروز در نشست اعضاء شورای اندیشه‌ورز بسیج با اشاره به بیانیه گام دوم و اقدامات بسیج اساتید در تشریح این بیانیه اظهار داشت: بسیج اساتید استان اصفهان توانسته است اقدامات خوبی را در قالب ارائه تحلیل‌های مختلف برای عموم مردم و خواص و ایجاد ظرفیت در قشر‌های مختلف بسیج داشته باشد.

او افزود: بسیج اساتید در حوزه علمی، جنگ نرم و نرم‌افزاری اقداماتی را انجام داده و پیشنهاد می‌شود از ظرفیت بزرگ بسیج اساتید استفاده شود؛ بهتر است کارگروه‌های تخصصی بسیج احیاء شود و همه اقشار بر اساس یک برنامه، تفاهم مشترک و رسالت معین اقدامات خود را انجام دهند.

معاون پژوهشی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان گفت: استفاده از ظرفیت‌های بسیج در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه، فعال شدن اتاق‌های فکر، زمینه‌سازی برای توسعه فناوری در کشور و تکمیل طرح‌های اقتصاد مقاومتی از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

او با اشاره به راه‌اندازی اندیشکده‌های بسیج اساتید استان اصفهان در موضوعات مختلف بیان کرد: این سازمان راه‌اندازی و تشکیل ۲۰ اندیشکده علمی را تا پایان سال در دستور کار دارد که تا کنون ۶ اندیشکده راه‌اندازی شده و یکی از این اندیشکده‌ها گزارش مبسوطی درباره سیل در کشور ارائه داده است.

نصری گفت: رهبر انقلاب اسلامی تأکیداتی برای استفاده از ظرفیت‌های غیرنفتی کشور داشته و دارند که اگر از این ظرفیت‌ها استفاده شده بود امروز کشورمان به دلیل وابستگی اقتصاد به نفت، ضرر نمی‌کرد و اقتصادی آسیب‌پذیر نداشت، بسیج اساتید با راه‌اندازی مرکز تحقیقات مرتبط با سنگ، توانسته است فناوری‌های نوینی را در این زمینه ابداع کند.


نماینده بسیج طلاب و روحانیون استان اصفهان با بیان اینکه آیه ۲۴ سوره ابراهیم شاخصه‌های انسان کامل را مطرح می‌کند، اظهار داشت: محور تمدن و فرهنگ بر روی اخلاق و سیره زنان یک جامعه قرار دارد، ناپلئون می‌گوید اگر تمدن‌ها را مرد‌ها می‌سازند، مرد‌ها در دامان مادران پرورش می‌یابند و امام خمینی (ره) می‌فرماید که از دامان زن، مرد به معراج می‌رود.

حجت‌الاسلام تقی زاده با بیان اینکه اگر زنان یک جامعه به صورت صحیح تربیت شوند، جامعه در آینده جامعه‌ای موفق خواهد بود، افزود: امروز زنان در خط مقدم جنگ فرهنگی قرار دارند و اگر آنان سلاح عفت، حجاب و انقلاب را کنار بگذارند دشمن به مردان در پشت این خط، رحم نمی‌کند.

او با بیان اینکه مساجد ما مساجدی پویا برای تربیت بانوان هم‌طراز انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: در ایام شهادت و ولادت حضرت زهرا (ع) و حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) مساجد، به خانم‌ها اختصاص یابد تا بتوان کار‌های فرهنگی و تربیتی بیشتر و عمیق‌تری را انجام داد چراکه معمولاً در مساجد، تربیت، پرورش و آموزش بانوان به صورت کلی بیان می‌شود.

نماینده بسیج طلاب و روحانیون استان اصفهان گفت: طرح تربیت زنان جامعه با محوریت مسجد توسط بسیج طلاب و روحانیون ارائه شده که این طرح نیازمند این است که هر مسجد هیئت امنای زنان داشته باشد تا بتوان برنامه‌های مربوط را پیگیری و اجرا کرد.

نماینده بسیج پیشکسوتان استان اصفهان اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی فرمودند من از سپاه راضی هستم، اما صد برابر، امکان رشد و استفاده از ظرفیت‌ها وجود دارد، پیشنهاد می‌کنیم از ظرفیت بسیج پیشکسوتان استفاده شود و همه ارکان بسیج و سپاه می‌توانند از این ظرفیت، به عنوان مشاور در سطوح مختلف، استفاده کنند.

منّانی گفت: بسیج باید در ارکان مسجد شامل امام جماعت، هیئت امنا و خادمین مسجد حضور داشته باشد تا بتوانند مؤثر باشند.


نماینده بسیج مساجد استان اصفهان با بیان اینکه امام خمینی (ره) فرمودند که مساجد سنگر هستند و سنگر‌ها را حفظ کنید، اظهار داشت: امروز بسیاری از برنامه‌های سیاسی، اقتصادی، خانواده و ... به نوعی از مسجد فاصله گرفته است و برخی از پایگاه‌های بسیج و هیئت‌های مذهبی به واسطه اینکه فضای کمی در مسجد برای فعالیت‌های خود دارند، از مسجد خارج شدند. باید مرجعیت مساجد بازیابی شود و سپاه با شبکه گسترده بسیج، می‌تواند این کار را انجام دهند.

انتهای پیام/م

 

برگزاری نشست اعضاء شورای اندیشه‌ورز بسیج

برچسب ها: بسیج ، رهبر انقلاب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.