به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، هادی حسین زاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: ۵۳۰ کیلوگرم
پنیر موزارلا به دلیل
آلودگی میکروبی از یک واحد تولیدی تحت نظارت، کشف و ضبط و پس از بررسی نتایج
آزمایشات مربوط در حضور کارشناسان اداره نظارت معدوم شد.
او با تاکید بر حضور فعال کارشناسان و بازرسان اداره نظارت در حوزه تحت پوشش، ادامه داد: از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه موارد غیراستاندارد، موضوع را برای بررسی به کارشناسان سامانه ۱۹۰ یا ۱۴۹۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام//ف.ح
کشف و ضبط پنیر موزارلا به دلیل آلودگی میکروبی از یک واحد تولیدی تحت نظارت در نیشابور