به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، محمد علی فرهمندراد معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: تعداد ۸۰ واحد صنعتی
صنایع تبدیلی و
غذایی تحت پوشش
جهاد کشاورزی در سطح نیشابور فعال است که ۱۶ واحد لبنی با ظرفیت اسمی در حدود ۱۵۸۹۷۰ تن در سال و تولید واقعی ۱۱۷۷۰۰ تن در سال انواع فراوردههای لبنی را تشکیل میدهد.
او با بیان اینکه نیشابور مقام اول را در زمینه تولید شیر خام داشته تصریح کرد: روزانه ۷۲۰ تن شیر خام در این شهرستان تولید و به کارخانجات سایر شهرستانها و حتی خارج از استان صادر میگردد.
معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: در حال حاضر در کارخانجات لبنی شهرستان تعداد ۶۰۰ نفر اشتغال مستقیم و ۱۲۰۰ نفر غیرمستقیم را فراهم کرده است،
فرهند رادافزود : محصولات کارخانجات لبنی شهرستان شیر، پنیر، ماست، دوغ، کره و شیرخشک به صورت بسته بندی میباشد .
اوبا بیان این مطلب که تامین خوراک دام شهرستان توسط ۱۵ کارخانه تولید خوراک آماده دام فعال با ظرفیت ۳۶۰۰۰۰ تن در سال صورت میگیردتصریح کرد: در سال جاری تا کنون مبلغ ۱۹۹۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات سرمایهای ومبلغ ۱۸۰۴۰۰ میلیون ریال سرمایه در گردش از محل صندوق توسعه ملی به مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی اختصاص یافته است.
معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: باید مشوقهای کافی برای سرمایهگذاران لحاظ شود و از صنعتی که میتوان به سمبل صنعت شهرستاننام برد با ایجاد دامداریهای صنعتی و حمایت از زیر بخشهای کشاورزی بهعنوان تأمینکنندگان مواد اولیه صنعت لبنیاتدر کاهش هزینههای تولید مؤثر باشد.
فرهمندراد افزود: با بیان اینکه سرانهی مصرف شیر در کشور پایین است اعلام کرد افزایش مصرف شیر خود به خود باعث کاهش هزینههای درمان خواهد شد.
انتهی پیام// س. ح
نیشابور مقام اول را در زمینه تولید شیر خام به خود اختصاص داد