به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرعامل و معاونان سازمان بیمه سلامت صبح امروز (چهارشنبه، یکم آبان ماه) با علی لاریجانی دیدار کردند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار گفت: موضوع بیمه سلامت در برنامه توسعه مورد توجه قرار گرفته و در فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاستهای کلی بر آن تأکید شده و این موضوع در همه شرایط از مولفههای حکمرانی خوب است.
رئیس مجلس شورای اسلامی به مسئله منابع مالی بیمه سلامت اشاره کرد و افزود: روش کنونی در کشور این است که پول را با اعمال شاقه به مردم میدهیم که هم مردم را آزرده میکند و هم اثر کار مسئولان را خراب خواهد کرد؛ در حالی که بودجه دستگاهها باید به موقع پرداخت شود.
بیشتر بخوانید: چرا لاریجانی با پرواز عادی به صربستان رفت و اختصاصی برگشت؟
وی درباره تأمین اعتبارات بیمه سلامت نیز گفت: از رئیس کمیسیون برنامه و بودجه میخواهم برای چگونگی تأمین اعتبارات این سازمان در سال آینده؛ راهکاری پیدا کند؛ مثلاً شاید استفاده از بخش یارانهها بتواند این خلاء را جبران کند.
لاریجانی تأکید کرد: تغییراتی در موضوع نحوه اجرای قانون هدفمندی یارانهها در حال انجام است و میتوان بخشی از اعتبارات بیمه سلامت را در آنجا منظور کرد که این کار در صورتی که راهکارهای کارشناسی آن اتخاذ شود برای مردم توجیه خواهد داشت.
وی هوشمندسازی بیمه را موضوع مهمی توصیف کرد که باید در کل کشور انجام شود و ادامه داد: هر چقدر این کار زودتر انجام شود آرامش بیشتری به مردم خواهد داد و دستگاههای مرتبط باید در این زمینه همراهی کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی به مدیران سازمان بیمه سلامت پیشنهاد داد راهکارهای خود برای حل مشکلات را ارائه دهند تا در مجلس یا جلسه سران قوا مورد بررسی قرار گیرد و گفت: بحث پوشش بیمه به دلیل نیاز و اهمیت آن برای مردم باید هر چه سریعتر انجام شود.
وی در ادامه بر لزوم آموزش پزشکان و تعریف مشوقهای لازم برای آنها به منظور پیوستن به سیستم الکترونیکی بیمه تأکید کرد و افزود: میتوانید در پیشبرد اهداف خود سازمان نظام پزشکی را نیز همراه کنید، زیرا پزشکان که از طبقه نخبگان جامعه هستند، با موضوعاتی که به منفعت ملی مربوط است، به راحتی همراهی میکنند.
لاریجانی خواستار اصلاح همپوشانی بیمهها شد و تأکید کرد: اگر بیمه سلامت به درستی انجام شود حتی اگر کشور در شرایط سختی قرار داشته باشد، همین که مردم حس کنند کار آنها با کیفیت انجام میشود، به آرامش خواهند رسید واین امر باعث افزایش روحیه امیدواری در جامعه خواهد شد.
بر اساس این گزارش طاهر موهبتی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت به ارائه گزارش عملکرد این سازمان پرداخت و توضیح داد: با توجه به کسری بودجه، راهکارهایی مد نظر قرار گرفت تا بتوانیم به مدیریت منابع و مصارف دست یابیم؛ به گونهای که ۸ درصد هزینهها نسبت به سال گذشته کاهش یافت.
مراجعه افراد تحت پوشش به بخش خصوصی، راهاندازی بیمه الکترونیک، هدفمند کردن یارانه بیمه سلامت به سمت گروههای نیازمند، رفع همپوشانی بیمهای و چند دفترچهای، تدوین راهنماهای بالینی برای اصلاح رفتارها با هدف مدیریت هزینه، استفاده از خدمات هوم کر (home care) و منظم کردن پرداختها از جمله راهکارهایی بود که به گفته موهبتی در سازمان بیمه سلامت پیگیری شده است.
موهبتی توضیح داد: پیشبینی ما برای اعتبارات مورد نیاز در سال ۹۹ حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان است که از مجلس میخواهیم از این موضوع حمایت کند.
انتهای پیام/