وحید جلالزاده، معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه در مراسم اختتامیه نخستین همایش بینالمللی «طوفان الاقصی و غزه؛ روایتها و واقعیتها» اظهار کرد: بحث میدان، دیپلماسی و رسانه بسیار مهم است و چه بسا اگر رسانه در کنار این دو نباشد، این دو موفق نشوند.
جلالزاده تاکید کرد: در اتفاقات ۱۵ ماه گذشته دیدیم که جایی که میدان جلو بود دیپلماسی پشت آن بود و بالعکس. این اتفاقات را در سفرهای مسئولین سیاست خارجه در منطقه دیدیم. مسئولان ما بازدارندگی دیپلماسی ایجاد میکردند. دیدیدم اگر این دو در کنار هم قرار بگیرند چه میوه شیرینی میتوانیم بهدست آوریم.
جلالزاده ادامه داد: اتفاقات یک سال گذشته بعضا باید در نیم قرن اتفاق میافتاد. سرعت تحولات آن قدر بالا بود که بعضا جا ماندیم. چه جایی بهتر از دانشگاهها که بتوانند این جا ماندگی را با تحلیل درست روندها و فرآیندها پر کنند. قطعا این صحبتها باید در کرسیهای دانشگاهی و نظریههای علمی و کلاسهای درس و در پایان نامهها تجزیه و تحلیل شود. امروز به لطف الهی فاصلهای میان دیپلماسی، میدان و رسانه در عرصه سیاست خارجه نداریم و همه فرماندهان میدان و مجاهدان عرصه دیپلماسی با یک توافق و همرأیی، مسائل سیاست خارجه را مدیریت میکنند.
معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه تاکید کرد: وزیر خارجه اعتقاد دارند وزارت خارجه، وزارت خارجه مقاومت است. ما تنها تریبون جبهه مقاومت در جهان هستیم. در سازمان ملل و در تمامی سازمانهای بینالمللی به جز جمهوری اسلامی شما کمتر کشوری را پیدا میکنید که از مکتب مقاومت و از جریان مقاومت حمایت بکند. این اتفاق فرمایش رهبران و مجاهدان جریان مقاومت است؛ این یعنی دیپلماسی در خدمت مکتب و جریان مقاومت قرار دارد.
جلالزاده بیان کرد: در سفری که به لبنان داشتم وزیر خارجه لبنان از ما میخواست که در سازمان ملل و در ژنو از برخی از مسائل منطقه و حتی لبنان دفاع بکنیم. تریبونی که امروز در مجامع جهانی، پیمانها و ائتلافها در اختیار جمهوری اسلامی و در دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی است، تریبون جریان مقاومت است که اعلام موضع میکنند.