کوروش فرزین، معاون کل سازمان بیمه سلامت در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: امروزه برخی از پزشکان به عنوان اعضای هیات علمی در بیمارستانها و مراکز درمانی مشغول به فعالیت هستند و یا دوره طرح و تعهد خدمتشان را میگذرانند که این افراد از نظر قانونی اجازه ندارند به جهت کار از بخش دولتی به بخش خصوصی بروند.
معاون کل سازمان بیمه سلامت ادامه داد: اینکه تأخیر مطالبات از سوی صندوقهای بیمهگر باعث مهاجرت پزشکان از مراکز درمانی به بخش خصوصی شده واقعیت ندارد، زیرا پزشکان حتی اگر حقوق و دستمزد خود را دیر دریافت کنند هیچ خللی در خدمت خود وارد نمیکنند و خدمات بهداشتی – درمانی خوبی به بیماران و مراجعه کنندگان ارائه میدهند.
او افزود: تأخیر در پرداخت مطالبات جامعه پزشکی از سوی صندوقهای بیمهگر در سازمان بیمه سلامت باعث کاهش کیفیت خدمات بهداشتی – درمانی پزشکان نمیشود؛ البته ممکن است انگیزه آنها برای انجام کار به دلیل مسائل مالی و تأخیر در مطالبات کاهش پیدا کند، اما کم شدن تعهدشان نسبت به حوزه فعالیت و حتی کاهش کیفیت خدمات ارائه شده مطلبی کاملاً نادرست است.
فرزین بیان کرد: اگر مطالبات صندوقهای بیمهگر در بخش دولتی با تأخیر پرداخت شود در پی آن همان مطالبات نیز در بخش خصوصی با فاصله به کادر پزشکی داده میشود.
بیشتر بخوانید: خدمات توانبخشی تحت پوشش بیمه قرار ندارند
معاون کل سازمان بیمه سلامت تصریح کرد: بیمههای تکمیلی در بیمارستانهای خصوصی افراد بیشتری را تحت پوشش قرار میدهند و همه مردم جهت درمان عارضهشان توانایی مراجعه به مراکز درمانی و بخش خصوصی را ندارند.
فرزین در پایان گفت: اکثر پزشکان در کنار کار درمان، به آموزش و تربیت دانشجویان حوزه علوم پزشکی مشغول هستند و تأخیر در پرداخت کارانه پزشکان و دیگر پرسنل تأثیری در عملکرد آنها یا کاهش تعهد کاریشان ندارد.
انتهای پیام/
تأخیر در پرداخت مطالبات پزشکان باعث کاهش کیفیت خدمات درمانی نمیشود