به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،مجید ستایش نیا معاون اجتماعی سپاه ثارالله استان کرمان گفت: سپاه با توجه به دغدغههای مقام معظم رهبری خط و مشی خود را تعیین میکند و در حال حاضر آسیبهای اجتماعی در جای جای جامعه ما گسترش یافته است.
معاون اجتماعی سپاه ثارالله استان کرمان افزود: از این رو سازمان بسیج به دنبال کمک به حل این معضلات معاونتی تحت عنوان معاونت اجتماعی در سپاههای استانی راه اندازی کرد که یکی از وظایف این معاونت کاهش آسیبهای اجتماعی است.
ستایش نیا گفت: از آنجایی که اولویت اول مقام معظم رهبری مبارزه با اعتیاد به ویژه در قشر جوان است مقرر شد در ۱۰ استان کشور سازمان بسیج با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور اقدام به راه اندازی کمپ ترک اعتیاد در این استانها کند.
اوبیان داشت: هدف سپاه از انجام این اقدام کمک به دستگاههای دولتی است نه اینکه در انجام کارهای آنها دخالت کنیم همانگونه که در رسیدگی به بحرانهای کشور همچون سیل و زلزله یاری رسان دستگاههای دولتی است.
معاون اجتماعی سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد: سپاه به دنبال الگوسازی در جامعه است از این رو روشی را برای درمان معتادین متجاهر در کشور برگزیده و امیدواریم که سایر دستگاهها نیز با یک حرکت انقلابی در جهت کاهش این آسیب گام بردارند.
ستایش نیا گفت: کمپ ماده ۱۶ سپاه ثارالله از اواخر سال گذشته کلنگ زنی شد و چندین تیم مهندسی برای اجرای زیر ساخت این اردوگاه ترک اعتیاد مشغول به فعالیت شدند.
او عنوان کرد: تاکنون نزدیک به ۲ میلیارد تومان برای راه اندازی زیر ساخت سالنهایی همانند اسکان، غذاخوری، غربالگری، سم زدایی و سایر بناهایی مورد نیاز این مجموعه، هزینه شده است.
معاون اجتماعی سپاه ثارالله استان کرمان افزود: در حال حاضر ۹۵ درصد زیر ساخت این مجموعه به مساحت زیر بنای ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع و مساحت عرصه ۳۰ هزار متر مربع آماده شده است.
ستایش نیا تاکید کرد: این اردوگاه بزرگترین کمپ ترک اعتیاد ماده ۱۶ جنوب شرق خواهد بود و با عنوان اردوگاه درمان، اشتغال و صیانت کرامت نامگذاری شده است.
اوتصریح کرد: در تلاش هستیم تا این مرکز در تاریخ ۵ آذر سال جاری و به مناسبت هفته بسیج به بهره برداری رسد، با توجه به اینکه ظرفیت این اردوگاه ۵۰۰ نفر است، اما در گام ابتدایی ۱۰۰ نفر پذیرش خواهند شد.
معاون اجتماعی سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به ایجاد اشتغال در این مرکز گفت: افرادی که با حکم قضایی به این مرکز معرفی میشوند علاوه بر اجرای روند درمانی آنها در دوره ۳ ماهه و یا ۶ ماهه آموزشهای کارآفرینی به صورت تئوری و عملی را در این اردوگاه فرا میگیرند.
ستایش نیا افزود: این آموزشهای کارآفرینی با همکاری اداره کل فنی و حرفهای استان کرمان انجام میشود و برای پیشبرد این اقدام با چند کارگاه صنعتی بزرگ در استان تفاهم نامه امضا شده است.
اوتصریح کرد: بر اساس مفاد این تفاهم نامه تنها معتادینی که درمان شده و توسط سپاه معرفی میشوند در این کارگاهها مشغول به کار خواهند شد.
انتهای پیام/ی