به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، موسی زاده مدیر پژوهش و فناوری علمی و کاربردی کشور در سی و ششمین شورای پژوهش و فناوری استان کرمان در دانشگاه جیرفت گفت: استارت آپها راهکاری برای رونق کسب و کار و دسترسی سریع به اطلاعات مورد نیاز این کسب و کارها هستند.
او با بیان این مطلب که در کشور منابع عظیمی داریم، اما به درستی از آنها استفاد نمیکنیم، افزود: میتوان با برگزاری استارت آپها و کشف نوآوری و جذب سرمایه گذار برخی از مشکلات را حل کرد.
موسی زاده تصریح کرد: یکی از مشکلات کشور خام فروشی است لذا با استفاده از توان ملی در تولید محصولات کشاورزی با اتکاء بر دانش بومی و ظرفیتسازی برای حضور جوانان در عرصه توسعه ملی میتوان بر مشکلات فعلی غلبه کرد.
او با بیان این مطلب که دانشگاه جامع علمی کاربردی مدلی نو برای برگزاری استات آپها طراحی کرده است، بیان کرد: در این دانشگاه یک شبکه از سرمایه گذاران بخش خصوصی در کشور شناسایی و ایجاد شده است که علاقهمند به سرمایه گذاری برای به ثمر رساندن ایدههای نو هستند. با استفاده از این شبکه توانسته ایم استارت آپهای اثربخشی را در کشور برگزار کنیم.
مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان این مطلب که خرما یک محصول ارزشمند برای ایجاد ارزش افزوده است، خاطرنشان کرد: با کشف ایدههای نوین و جذب سرمایه گذاران میتوان محصولات متنوعی را برای داخل و حتی صادرات تولید کرد.
موسی زاده با اشاره به تولید خرما در هفت استان کشور بیان کرد: کشور ایران اسلامی چهارمین تولید کننده خرمای دنیا است، اما تا کنون نتوانسته ایم از این محصول آنگونه که باید در توسعه اقتصادی ملی استفاده کنیم.
او با بیان این مطلب که برگزاری استارت آپ خرما میتواند راه گشای برخی مشکلات تولید، فرآوری و ایجاد ارزش افزوده این محصول استراتژیک کشور باشد، بیان کرد: با حمایت و همکاری اقشار مختلف مردم، مسئولان و دانشگاهیان استارت آپ خرما را دو ماه آینده برگزار خواهد شد.
رییس دانشگاه جیرفت نیز در این همایش با اشاره به هدفگذاری و راهبرد جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای ایجاد ارتباط دانشگاهها با صنعت، کشاورزی و جامعه گفت: در این راستا دانشگاه جیرفت با هدف کمک به رفع نیازها و مشکلات کشور به ویژه منطقه، فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان را به این مهم معطوف و دست آوردهای خوبی در بر داشته است.
شاپور کوهستانی افزود: اگر چه محصول خرما در جنوب کرمان از نظر تولید و سطح زیرکشت جایگاه ویژهای در کشور دارد، اما با نگاهی متفاوت و با استفاده از شرکتهای دانش بنیان میتوان از این ظرفیت برای ارتقاء شاخصهای اقتصادی و توسعه پایدار منطقه بهره برد.
اوبیان این مطلب که در جنوب کرمان نمایشگاه خرمای واریته کلوته برگزار میشود تصریح کرد: با هم افزایی و تلاش مشترک دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و مردم میتوان با برگزاری نمایشگاهها و استارتآپهای تخصصی خرما ایدههای نوینی را در این زمینه کشف و مورد حمایت قرار داد.
کوهستانی با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت در راستای شناسایی و پردازش ایدهها و معرفی آنها به سرمایهگذاران با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دو استارت آپ در جنوب کرمان برگزار کرده است، خاطرنشان کرد: در این راستا برای اولین بار در جنوب کشور اولین استارت آپ تخصصی کشاورزی با حضور اقشار مختلف به ویژه دانشجویان دانشگاههای مختلف استان برگزار شد، که چندین ایده به بخش خصوصی معرفی و در حال طی مراحل جذب سرمایهگذار هستند.
او تصریح کرد: دانشگاه جیرفت با برخورداری از نیروی انسانی کارآمد و همچنین اعضای هیات علمی جوان و توانمند، رسالت خود را کمک به توسعه ملی و منطقهای میداند.
در ادامه این نشست اعضاء در راستای برگزاری هر چه اثربخشتر استارت آپ تخصصی خرما در جنوب کرمان مباحثی را مطرح کردند.
این نشست با حضور رییس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان، رییس سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان، معاون مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان، معاون سازمان تعاون روستایی جنوب کرمان، مدیر اجرایی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن جنوب کرمان، اعضای شورای پژوهش و فناوری استان کرمان، معاونین و مدیران دانشگاه جیرفت برگزار شد.
انتهای پیام/س