به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، پروین نخعی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: طرح وارنیش فلوراید از سال ۹۴ همزمان با سراسر کشور با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش در رفسنجان آغاز شد.
او بیان داشت: دانش آموزان اول تا ششم مقطع ابتدایی تا سال ۹۶ در این طرح پوشش داده شدند و از سال ۹۷ دانش آموزان مقطع هفتم به این طرح اصافه شدند.
نخعی با بیان اینکه هرساله با همکاری آموزش و پرورش ۹۹ درصد این طرح اجرا میشود افزود: این طرح در دو مرحله در سال انجام میشود، مرحله اول از اواخر مهرماه آغاز میشود و به مدت سه ماه طول میکشد و مرحله دوم از اوایل اسفند آغاز و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: آمارها و تحقیقات جهانی نشان میدهد اگر این طرح به خوبی اجرا شود ۲۵ تا ۷۰ درصد پوسیدگی دندانها را کاهش میدهد.
نخعی بیان کرد: این در طرح در پیشگیری از پوسیدگی دندانها و در متوقف کردن دندانهایی که در حال پوسیدگی هستند کمک میکند.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بر همکاری گروهای مختلف جهت اجرایی شدن این طرح تاکید کرد و گفت: امسال از تکنیسینهای دانشگاهی بهداشت دهان و دندان در این طرح استفاده میشود.
او ادامه داد: مدیران و مربیان به شایعات فضای مجازی مبنی بر اینکه اجرای این طرح سرطانزاست توجه نکنند.
همچنین حسین تقوی، رئیس اداره آموزش و پرورش رفسنجان در این مراسم اظهار داشت: مسئولیت و سلامتی دو فرصت غیر قابل برگشت هستند.
او با اشاره به اینکه یکی از راههای حفط سلامتی و خود مراقبتی ها، پیشگیری است گفت: اگر نتوانیم مسئولیت خود را به نحو احسن انجام دهیم بعدا افسوس زمان از دست رفته را خواهیم خورد.
انتهای پیام/س