به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زمانیکه دانه قهوه فراوری شده و بو داده میشود، پوسته و غلاف آن برداشته شده و بدون استفاده میماند.
بیشتربخوانید: از خواص قهوه سبز چه میدانید+ بهترین روش تهیه
محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا دریافته اند ترکیبات فنولیک مقابله کننده با التهاب نظیر اسید پروتوکاتوئیک و اسید گالیک، در غلاف و پوسته قهوه وجود دارند که به تسکین بیماریهای مزمن کمک میکنند.
«الویرا گنزالز»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «فایده این عصاره بدست آمده از دانه قهوه به دلیل وجود ترکیب آن است. مشخص شده که این ترکیبات غیرسمی بوده و این فنولیکها دارای قابلیت آنتی اکسایشی بسیار بالایی هستند.»
محققان مشاهده کردند زمانی که سلولهای چربی موشها در معرض عصارههای بدست آمده از پوسته دانه قهوه قرار گرفت، ترکیبات فنولیک موجب کاهش التهاب ناشی از چربی در سلولها و بهبود جذب گلوکز و حساسیت انسولین شد.
محققان امیدوارند این ترکیبات بیواکتیو بتواند راهبردی برای پیشگیری از بیماری مزمن مرتبط با چاقی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی باشد.
منبع: مهر
انتهای پیام/