عزیزی گفت: حذف نمک سفره که به صورت مستقیم به غذا اضافه می‌شود، نیازمند فرهنگسازی است.

حذف نمکدان از سفره، نیازمند فرهنگسازیبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،حسین عزیزی، مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: طبق آمار میزان سرانه مصرفی نمک در ایران به ۱۲ تا ۱۵ گرم می‌رسید. در حال حاضر به استناد آمار و ارقام این میزان به ۸ تا ۱۰ گرم رسیده است، اگرچه هنوز به نقطه مطلوب (حداکثر ۵ گرم) نرسیده ایم، اما میزان مصرف به نسبت گذشته بهبود یافته است.

او افزود: در حال حاضر مردم ایران ۲ برابر میزان توصیه شده نمک مصرف می‌کنند که باید اقدماتی در جهت کاهش مصرف انجام شود.
 
مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: یکی از اقدامات مهم در راستای کاهش مصرف نمک فرهنگسازی است،  مردم باید به مصرف غذا‌های کم نمک عادت کنند. توصیه مهم متخصصان درمورد نمک، مربوط به نمک سفره است که به صورت مستقیم به غذا اضافه می‌شود که نیازمند فرهنگسازی برای حذف نمکدان از سفره است. بانوان نیز هنگام طبخ غذا باید میزان نمک را تنظیم کنند که در مجموع بتوانیم به شرایط استاندارد برسیم.

او با اشاره به اینکه بخش دوم اقدامات لازم برای کاهش نمک مصرفی به صنعت بازمی گردد، بیان کرد: در برخی از صنایع مانند نان‌های صنعتی میزان نمک بیش از ۵۰ درصد، درمورد پنیر ۲۵درصد و درمورد دوغ ۲۰ درصد کاهش یافته است، اما کاهش بیش از این ممکن است با عکس العمل منفی مصرف کننده‌ها همراه باشد و صنایع آسیب ببینند.
 
انتهای پیام/ 

ایرانی‌ها ۲ برابر میزان استاندارد، نمک مصرف می‌کنند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.