به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،طهماسب غلام پور معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان گفت:در نیمه نخست امسال بیش از ۸ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شده است.
او افزود:در این مدت ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی هرمزگان پیشبینی کرد تا پایان سال ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گیرد.
طهماسب غلام پور گفت: بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ تا پایان سال در استان تولید میشود.
بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال در هرمزگان وجود دارد.
انتهای پیام/ر