به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سردار ابوالحسنی، فرمانده عملیات لشکر مهندسی ۴۲ قدر امروز در اجلاسیه شهدای مهندسی رزمی استان مرکزی گفت: هشت سال دفاع مقدس گنجینهای گرانبهاست که باید از این گنج گرانبها مراقبت و حفاظت کرد چراکه اگر بخواهند آیندگان از آن استفاده کنند نیازمند محافظت است.
او افزود: جمهوری اسلامی تازه تاسیس جنگی بر او تحمیل شد که بیش از ۵۰ کشور با حمایت مستقیم و غیر مستقیم علیه آن تمام قد ایستادگی کردند، ولی با دلاوریهای رزمندگان همراه شد و به این دلیل دفاع مقدس نام گرفت.
او حضور خودجوش مردم در دفاع مقدس را مورد توجه قرار داد و گفت: در دفاع مقدس همه مردم و استانها در کنار یکدیگر قرار گرفتند و هر استان بنا بر ظرفیتهای که داشتند همراه با حضور خودجوش مردم یک جنبش عظیم برای دفاع همه جانبه از کشور به راه انداخت و حضور نیروهای مردمی و متخصص از استاد و دانشجو در دفاع مقدس باعث شد اقداماتی انجام شود که دشمن را به رعب و وحشت بیندازد.
سردار ابوالحسنی ادامه داد: استان مرکزی در زمان جنگ هسال دفاع مقدس یک استان صنعتی بود و خدمات بسیار زیادی در جنگ انجام داد که نتایج موثری در سرنوشت جنگ رقم زد.
او بیان کرد: امروز اگر میخواهیم در برابر جنگ روانی و اقتصادی دشمن ایستادگی کنیم باید به دنبال فعال کردن ظرفیتها و توانمندیهای داخلی باشیم چرا که دفاع مقدس عملیاتی عظیم از استفاده ظرفیتها بود.
ابوالحسنی گفت: متاسفانه به موضوع مهندسی در دفاع مقدس به شکل تخصصی پرداخته نشده، مهندسی، در جنگ نقش بسیار موثری در تخصص جنگی داشت و لذا این موضوع باید برای جوانان تبیین شود.
او افزود: هنگام شروع یک عملیات در دفاع مقدس گروههای مهندسی توانمندیهای یکدیگر را در کنار هم قرار میدادند و یک هم افزایی گستردهای برای اقدام موثر در برابر توطئههای دشمنان شکل میگرفت.
فرمانده عملیات لشکر مهندسی ۴۲ قدر بیان کرد: در شرایطی که بیش از ۱۸۰۰ کیلومتر وسعت خط مرزی جمهوری اسلامی در جنگ بود، فرزندان برومند ایران اسلامی با دلاوریها و خلاقیتهایی که داشتند توانستند دیوار دفاعی گستردهای در این ۱۸۰۰ کیلومتر ایجاد کنند.
او به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: اگر پشتوانه تخصصی مهندسی رزم در دفاع مقدس شکل نمیگرفت ما نمیتوانستیم در جنگ موفقیتی داشته باشیم و لذا باید بدین جهت این نقش امروز تبیین شود.
تو ادامه داد: دفاع مقدس یک الگوی برتر و زنده برای ملت ایران است و باید برای زنده نگه داشتن هفته دفاع مقدس تلاشهای بیشتری انجام دهیم و همچنین نیاز است کار تبیینی بیشتری داشته باشیم.
فرمانده عملیات لشکر مهندسی ۴۲ قدر در پایان گفت: امروز به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی به درجه بالایی از اقتدار و پیشرفت رسیده ایم و لذا باید قدرشناس خون شهدا باشیم و همه باید ما میتوانیم را در دستور کار بگذاریم چراکه این ملت به خصوص جوانان استعدادهای درخشانی دارند و باید از آنها به خوبی استفاده کنیم.
انتهای پیام/ ر