حمید قنبری مدیر آموزش و پرورش عشایر استان خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: از سال ۹۲ که مسئولیت آموزش و پرورش عشایر خوزستان به اینجانب محول شد مدارس عشایری گتوند در وضعیت بسیار نامناسبی قرار داشتند و عمدتا مدارس چادری و استیجاری بودند.
او افزود: در آن زمان بیش از ۲ هزار دانش آموز در مدارس عشایری گتوند و شوشتر در ۳۰ مدرسه مشغول تحصیل بوده که استعداد بالای انها برای ما آشکار بود و همان زمان تصمیم بر رسیدگی و خدمت رسانی ویژه به ین منطقه گرفته شد.
قنبری اظهار داشت: اولین اقدام ما تخصیص کدهای سازمانی برای متوسه دوم و اجاره فضا برای استقرار مدرسه بود و در طی۶ سال اکنون اکثریت مدارس عشایری حوزه گتوند و شوشتر نوسازی شده و دیگر هیچ مدرسه چادری و کپری وجود نداد
مدیر آموزش و پرورش عشایر استان خوزستان در ادامه بیان کرد: از دیگر اقدامات میتوان ساخت مدرسه ۱۰ کلاسه، کاملا مجهز و دارای کلاسهای هوشمند، سالن ورزشی اختصاصی شهید قلی پور، مدرسه ۲۰ کلاسه برکت که امسال از طریق پیگیریهای صورت گرفته از طریق از کشت و صنعت دریافت کردیم و۴ مدرسه نوساز دیگر نام برد.
این مقام مسئول تصریح کرد: پیش از این در برخی از مدارس عشایر گتوند ۷۰۰ دانش آموز دختر پسر در یک فضای محدود مشغول تحصیل بوده، اما خدا روشکر از ابتدای سال تحصیلی جدید این تراکم دانش آموز به حداقل رسیده است.
حمید قنبری اذعان داشت: ساخت یک مدرسه ۱۰ کلاسه دیگر نیز در شهرک شهید قلی پور در درست کار ست که با احداث آن دیگر در منطقه عشایری شوشتر و گتود مشکل فضایی آموزشی نخواهیم دادت و ان شالله به زودی جشن برچیده شدن مدارس چادری را با طرح استاندار خوزستان مبنی بر ارسال کانکسهای دیگرا ادارات آموزش و پروش به عشایر در مناطق دیگر را هم برگزار کنیم.
انتهای پیام/گ