مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: با توجه به نقشه‌های پیش یابی هواشناسی توده هوای سرد تا روز پنجشنبه در استان ماندگار خواهد بود.

محمد سبزه زاری گفت: با توجه به نقشه‌های پیش یابی هواشناسی  توده هوای سرد تا روز پنجشنبه در استان ماندگار خواهد بود، اما از فردا با توجه به روند تدریجی افزایشی دما از میزان سردی هوا نسبت به امروز به ویژه دمای بیشینه کاسته می‌شود.

وی افزود: در این ایام به ویژه امروز در بخش‌های غربی، جنوبِ غربی تا جنوبِ شرقی و بخش‌هایی از مرکز، سرعت وزش باد‌ها  متوسط تا نسبتاً شدید خواهد بود، بنابراین احتمال خیزش گردوخاک‌های محلی و موقتی در این مناطق دور از انتظار نیست. شمال خلیج فارس تا فردا مواج است.

سبزه زاری ادامه داد: در شبانه روز گذشته امیدیه با دمای ۱۸.۴ و دهدز با دمای ۶.۴- درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان گزارش شده‌اند و اهواز به بیشینه دمای ۱۶.۷ و کمینه دمای ۳ درجه سانتیگراد رسیده است

برچسب ها: کاهش دما ، هوای سرد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.